NN Hayat ve Emeklilik çalışanları ‘Sensiz Olmaz’ etkinliği ile bir araya geldi

NN Hayat ve Emeklilik ailesi 2019 yılını değerlendirmek ve 2020 hedeflerini planlamak üzere Antalya’da bir araya geldi. NN Hayat ve Emeklilik’in düzenlediği etkinlikte Sensiz Olmaz sloganı vurgulandı. Yılın en başarılı çalışanlarına ise ödül verildi.

Hollandalı sigorta ve yatırım yönetimi şirketi NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, Antalya Ela Quality Resort Belek’te bir araya geldi. “Hoşgeldin Partisi” ile başlayan etkinlikte, şirket bünyesinde çalışanlar hem sohbet etti hem de keyifli vakit geçirdi. Hafta sonu boyunca devam eden organizasyonda, “Önce Sen” mottosuyla çalışanlarına ve müşterilerine daima aynı özeni gösteren NN Hayat ve Emeklilik ailesi, başarılarla donanmış bu uzun yolda umut ve ilham kaynağı olan yol arkadaşlarına “Sensiz Olmaz” diyerek teşekkür etti.

2020 için motivasyon toplantısı

NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Marius Popescu başarılı geçen 2019 yılını değerlendirmek ve 2020 hedeflerine ulaşmak için çalışanları motive edecek bir konuşma gerçekleştirdi. Marius Popescu, sektördeki zorluklara rağmen 2019 yılında işini layığıyla yapan çalışanları geçirdikleri bu başarılı yıl için kutladı ve 2020 yılında bu başarının katlanarak çoğalacağına olan inancını belirtti. Marius Popescu’nun konuşması sayesinde, “Bizsiz Olmaz” diyen ve 2020 hedeflerine ulaşacaklarından emin departmanlar arasında tatlı rekabet çoğaldı.

Yönetici ve çalışanlar bir arada

“Sensiz Olmaz” Sahnesi’nde, çalışanlar iş hayatındaki risk ve zorlukların üzerinden gelen, bu yolda kendilerine yardım eli uzatan iş arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdi. Etkinlik kapsamında NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdür Yardımcıları, 2019 yılında başarıyı yakalamış çalışanlara “Sensiz Olmaz” Ödülleri’ni takdim etti.