Doğa Sigorta’ya MENA’da Bronz Stevie ödülü

Doğa Sigorta, iş dünyasının en saygın ödül programlarından Stevie Awards’ın Ras Al Khaimah Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğiyle ilk kez düzenlediği MENA (Middle East North Africa/Orta Doğu Kuzey Afrika) Stevie Ödülleri’nde Bronz ödüle layık görüldü. Doğa Sigorta, Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı sponsorluğu kapsamında gerçekleştirdiği etkili sosyal sorumluluk projeleri, maçlarda organize ettiği etkinlikler ve beraberinde seyircilere dağıtılan hediyeler, aynı zamanda takım oyuncuları ile gerçekleştirdiği ilgi çekici söyleşi ve çekimlerle birlikte bu ödüle sponsorluk kategorisinde almaya hak kazandı.

Maçlarına çocukları, yaşlıları, sosyal medyasındaki yarışmacıları da konuk eden Doğa Sigorta, Şanlıurfa’dan İstanbul’a gerçekleşen basketbolcu adayı çocuklara yaşattığı ‘Hayallere Yolculuk’ sosyal sorumluluk projesi ile de sponsorluğun yarattığı farkındalık çalışmalarına imza attı. Çocukların basketbol takımıyla tanışıp Doğa Sigorta özel locasında maç izleme keyfine vardığı proje jürinin özellikle ilgi ve övgüsünü kazandı.

Ödül töreni 21 Mart’ta BAE’de 

2002 yılından bu yana düzenlenen Stevie Ödülleri’nin, Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan yeni ödül programı MENA Stevie Ödülleri’ne Türkiye dahil 17 ülkeden başvuru kabul edildi. Yönetim, pazarlama, teknoloji, müşteri hizmetleri, insan kaynakları, web sitesi, dijital projeler başta olmak üzere 100’den fazla kategoride kabul edilen başvurular, dünya çapında 100’den fazla profesyonel tarafından değerlendirildi. Ödüller, 21 Mart’ta Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah şehrinde yapılacak galada sahiplerini bulacak.