HDI Sigorta ile Renault’dan iş birliği

HDI Sigorta, otomotiv devi Renault ile, Renault Kasko ve Dacia Kasko markalı kasko poliçeleri için iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda Renault ve Dacia binek ve hafif ticari araç sahipleri, HDI Sigorta’nın sunacağı geniş kapsamlı markalı kasko hizmetlerinden Renault Yetkili Satıcı ve Servisleri güvencesi altında yararlanabilecekler.

“Renault Kasko ve Dacia Kasko” markalarıyla sunulacak ürünlerle araç sahipleri hızlı onarım hizmeti, ikame araç, yol yardımı, Renault ve Dacia Yetkili Servislerinde onarım gibi ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanabilecekler. Araç sahipleri, bu iş birliği kapsamında araçlarının olası hasar operasyonlarını Türkiye’nin dört bir yanındaki yaygın Renault ve Dacia yetkili servislerinde orijinal yedek parça ve kaliteli hizmet ayrıcalıkları ile yaptırabilecekler.

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Sektörün önde gelen otomotiv markaları Renault ve Dacia ile gerçekleştirdiğimiz bu kıymetli işbirliğinin, sigortalılarımıza sunduğumuz kapsamlı hizmeti geliştirme yolunda önemli bir adım olacağına inanıyoruz. Sigortacılık ve otomotiv sektörünü birbirinden ayrı değerlendirmek pek mümkün değil, bu noktada sektörler arası iş birlikleri de büyük önem taşıyor. HDI Sigorta olarak, sektöre ve ülkemize katkı sağlayacak işlere imza atmaktan büyük gurur duyuyor ve bu birlikteliğin iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.