SAİK, tüm acentelerine #EvdeKal dedi…

TOBB SAİK Yönetimi,  küresel salgın nedeni ile zor ve sancılı süreçten geçildiğini belirterek, sigorta acentelerine destek olmak amacıyla moral ve destek amaçlı video paylaştı. Videoda söz konusu süreci en az hasarla geçirmek amacıyla evde kalınarak destek olunması ve birlik olunmasına dikkat çekildi.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Değerli Meslektaşlar,

Tüm Dünya ve Ülkemiz yaşanılan Küresel Salgın nedeni ile zor ve sancılı süreçler yaşıyor. Biz Sigorta Acenteleri de zorlu süreçlere alışkın olmakla beraber, mesleki açıdan bir çok farklı olgu ve zorlukla mücadele ediyoruz, yakın süreçte de etmeye devam edeceğimiz aşikar gibi. İşte bu zorlu süreçten geçerken, göreve geldiği günden bu yana biz Acenteler için neredeyse her hafta hatta bazen aynı haftada bir kaç farklı konuda çözümler üreten, bizlere destekler sağlayan TOBB SAİK Yöneticileri bizlere moral ve destek amaçlı olarak aşağıda sizlerle paylaşacağımız videoyu hazırladılar.

 

 

İcra Komitemiz Üyelerine moral ve destek dolu sözleri için Ekibimiz adına teşekkür ediyor, bu zorlu süreci el birliği ile aşacağımıza inanıyoruz.” denildi.