Güneş Sigorta “Sigortacılık Durmaz” diyor

Güneş Sigorta; Koronavirüs (COVID-19) pandemisi nedeniyle yaşadığımız zorlu süreçte sağlık çalışanlarının, sigortalılarının ve satış kanallarının yanında olduğunu 1 Nisan itibarıyla devreye aldığı uygulamalarla gösterdi.

Ülkemizin ve dünyanın koronavirüs (COVID-19) ile mücadele ettiği bu dönemde sağlık çalışanlarına, sigortalılarına ve satış kanallarına desteğini sürdüren Güneş Sigorta; Güneş Dost Kasko, Konut, Ferdi Kaza ve Kritik Hastalıklar ürünlerinde tüm müşterilere %5, bu zor dönemde fedakârlık yaparak görevlerine devam eden sağlık çalışanlarına da ayrıca %15 ek indirim avantajı sağladı. Kampanya döneminde VakıfBank kredi kartı ile yapılan sigorta prim ödemeleri ise bir hesap özeti dönemi ertelenecek. Ayrıca 1 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında Güneş Sigorta Kasko müşterilerine RS Servis’te yapılacak detaylı araç içi temizlik ve ozon temizliğine de %50 indirim sağlanacak.

Düzenlenen kampanyalar ile ilgili açıklamalar yapan Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli: “Sigortacılık zor zamanların işidir. Biz de Güneş Sigorta olarak bunun bilincindeyiz ve “Sigortacılık Durmaz” diyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu uygulamalarla sağlık çalışanları başta olmak üzere hem sigortalılarımızın hem de satış kanallarımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. Özellikle içinde bulunduğumuz bu zor süreçte bizim için fedakârca çalışan sağlık sektörü çalışanlarına %5 indirime ek %15 indirim ile destek oluyoruz.  Bireysel ve toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirerek, bu zorlu süreci sigortalılarımız, dağıtım kanalımız ve tüm paydaşlarımızla dayanışmayla içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.