Servet Gürkan’dan 40 yıl teşekkürü

Marsh Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Gürkan kendi adını taşıyan blog’unda, meslekte 40 yılı bırakması nedeniyle Dünyanın ve Türkiye’nin birçok yerindeki dostlarından gelen kutlama ve iyi dilek mesajları için teşekkür mesajı yayınladı.

Gürkan’ın “Tüm dostlarıma en içten teşekkürlerimle” başlıklı mesajı şu şekilde:

“Bir iki gündür o kadar mutluyum ki anlatamam. İçimde hiçbir olumsuz duygu, düşünce kalmadı. Laf aramızda Coronayı bile unuttum.  Dünyanın ve Türkiye’nin birçok yerinden eski, yeni, büyük, küçük bir sürü dosttan iş yıldönümüm ile ilgili kutlama ve iyi dilek mesajları alıyorum.

Onları okudukça hepsi de beni alıyor bir yerlere götürüyor. Dile kolay kırk yıllık bir aktif çalışma hayatı! Kimler geldi, kimler geçti; kimler dokundu hayatıma. Hatırlayınca hepsini ayı ayrı mutluluktan ve özlemden gözlerimden birkaç damla dökülmedi desem yalan olur. Duygusallığıma ve yaşıma verin ltf.

Her zaman söylediğimiz gibi işte en büyük sermayedir bu. Hani eskiler der ya “mal mülk biriktirme, dost biriktir” diye. İşte bunu böyle zamanlarda daha çok ve daha iyi anlıyorsunuz. Ve dostlarınızla gurur duyuyorsunuz.

Sizler, sevgili dostlarım, kardeşlerim, arkadaşlarım iyi ki varsınız Allah hiç birinizin eksikliğini göstermesin. Nazik mesajlarınıza çok teşekkür ediyor, hepinize ayrı ayrı cevap veremediğim için affınıza sığınıyorum. Lütfen kendinize iyi bakın ve sağlıklı kalın. İyi ve güzel günlerde görüşmek dileği ile hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.”

Servet Gürkan