Allianz Sigorta’dan acentelerine 48 bin TL’ye kadar avans

TOBB SAİK Yönetiminin TSB’ye ilettiği talepler arasında yer alan bir maddeye Allianz Sigorta’dan acenteler lehine hamle gerçekleşti. TOBB SAİK Yönetiminin taleplerinden olan ve Covid-19 sürecinin olumsuz etkilerini gidermek adına şirketlerin acentelerine belirli kriterlerle “avans ödemeleri” yapması konusunda Allianz Sigorta bugün yaptığı yazılı açıklama ile destek verdi.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yaşanılan Covid- 19 virüs kaynaklı salgın nedeniyle, TOBB SAİK Yönetimi hem Kamu hem de TSB Yönetimi aracılığıyla Sigorta Şirketlerinden, biz Acentelere yönelik olarak sürecin başından bu yana destek ve taleplerle ilgili çalışmalar yapmaktaydı.Geçen hafta TSB Yöneticileri ile yapılan telekonferans toplantıda yinelenen taleplerden birinin bugün bir şirket tarafından gerçekleştirildiğini öğrendik.

Sektör Lideri ve salgın süreci başlangıcında teminat dışı olmasına rağmen Özel Sağlık Sigortaları için salgın kaynaklı tedavi masraflarını ödeyeceğini açıklayan Allianz Sigorta bugün bir anlamda yine başka bir talebimiz konusunda öncülük yaptı.TOBB SAİK Yönetiminin taleplerinden olan ve sürecin olumsuz etkilerini gidermek adına Şirketlerin Acentelerine belirli kriterlerle “avans ödemeleri” yapması konusunda Allianz Sigorta bugün yaptığı yazılı açıklama ile destek verdi.
Allianz Sigorta’dan Acentelerine yapılan yazılı açıklamada, belirli kriterler doğrultusunda kırk sekiz bin liraya kadar faizsiz geri ödemeli olacak şekilde avans ödemesi yapacağını açıkladı. Söz konusu desteği bizler adına talep eden TOBB SAİK Yönetimine, talebimize destek veren TSB Yönetimine ve talebi gerçekleştiren ilk Şirket olan Allianz Sigorta Yönetimine, Ekibimiz adına teşekkür ediyor, benzer ve farklı destekleri diğer Sigorta Şirketlerinin da yapmasını temenni ediyoruz.”