‘Herkes ölür, sigortacı bir ay sonra ölür’

Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen ve Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, İnstagram üzerinden bayram mesajı yayınladı.
Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen, Ramazan Bayramı nedeniyle Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ile birlikte gerçekleştirdiği İnstagram yayınında “ Sigortacılık bir güven konusu. İnsanların en önemli şeylerini emanet ettikleri kurumlar sigortalar. Bu nedenle bizim işimiz bu güveni sürdürmek . Bu konuya ilişkin söylenen bir benzetme vardır ve ben çok severim, “Herkes ölür, sigortacı bir ay sonra ölür”, Yani biz her türlü şart ve ortamda güvence vermeye ve tahahhütlerimizi yerine hazırız” dedi.
Yapılan son düzenlemeler ile ilgili bilgilendirme yapan Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Özsermaye ile orantılı olarak trafik poliçesi üretimine bazı sınırlandırmalar getirildiğini belirterek “ Quick Sigorta olarak kurulduğumuz günden bu yana bu konuda gereken çalışmaları yaptık ve güçlü bir sigorta şirketi olarak faaliyet göstermenin önemine vurgu yaptık. Trafik poliçesi konusun da arz sıkıntısı yaşandığı dönemde sistemlerimizi açıp talebi karşılamaya çalıştık. Ekonominin sıkıntılı döneminde iş dünyasına Kefalet Sigortası ürününü sunarak destek olduk” dedi.
Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen ise trafik poliçesi ile ilgili getirilen yeni düzenlemenin yerinde bir karar olduğunu belirterek “ Bizler en başından bu yana güçlü ve özsermayesi yüksek şirket modelini takip ettik. Kar dağıtımı yapmıyoruz ve özsermayemizi yükseltiyoruz. 31.12.2019 da 210  olan özsermayemiz bugün için 350 milyon TL bu sadece 3 yılda %350 büyüme demek,  rakamın yıl sonunda 600 milyon civarına çıkacağını söyleyebilirim” dedi.