HDI Sigorta, acenteleri ile online buluşmalara devam ediyor

HDI Sigorta düzenlediği il bazlı acente toplantılarını, acente ve çalışanlarının sağlığını korumak ve bu günlerde evde kalmanın önemine dikkat çekmek adına dijital platforma taşıdı.
7 – 15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen, il bazlı 12 toplantı sonunda toplamda 62 il ve bu illerde faaliyetlerini gösteren 1.370 acente ile buluşuldu. İl bazlı toplantıların Ramazan Bayramı tatili sonrasında İstanbul, Ankara ve İzmir acenteleri ile devam edeceği bilgisi verildi.

HDI Sigorta Üst Yönetimi ve bağlı bulundukları Bölge Müdürlükleri yetkilileri ile dijital platformda buluşan katılımcı acenteler, içinde bulunduğumuz dönemi, müşteri geri bildirimlerini, iş süreçlerinin verimliliğini ve dönemin şartlarına yönelik stratejileri değerlendirme fırsatı buldu.
Yeni ürün ve iş birliklerinin de duyurulduğu toplantıda Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu, ‘‘Sağlığımızı ön planda tutarken hayatımızı ve sorumluluklarımızı da ertelemememiz, daha güçlü yarınlar için emek sarf etmemiz gerekiyor. Sizler bu süreçteki en büyük destekçimiz oldunuz, bizim de tüm uğraşlarımız sizin en büyük destekçiniz olabilmek adına… Birlikte başaracağız.’’ mesajlarını verdi.