NN ve Haluk Levent’ten doğa için ‘Çünkü Başka Sen Yok’ şarkısı

NN Hayat ve Emeklilik tarafından hayata geçirilen ve sanatçı Haluk Levent’in katkılarıyla sürdürülen ‘Doğaya Mektup’ projesi büyük ilgi gördü. Doğayı korumak ve ona sahip çıkmak amacıyla sosyal medyada paylaşılan yüzlerce mektup, Haluk Levent tarafından şarkıya dönüştü.

Sosyal sorumluluk derneği AHBAP’ın da kurucusu olan son dönemin öne çıkan sanatçılarından Haluk Levent’in desteğiyle sürdürülen farkındalık projesi kapsamında, NN Hayat ve Emeklilik, gençler başta olmak üzere herkese doğa için “Çünkü Başka Sen Yok” temalı mektup yazmaları ve paylaşmaları çağrısı yaptı. Sanatçı Haluk Levent, yapılan paylaşımları bir araya getirerek bir şarkı yazdı.

“Doğaya ‘hayat’ verdik”

Haluk Levent, sosyal medya hesaplarından, “Hep birlikte doğaya şarkımızı söylemenin zamanı” diyerek yazdığı şarkıyı ve klibini paylaştı. Haluk Levent, “Hep birlikte yazdık biz bu şarkıyı. Doğaya sözlerle “hayat” verdik. Bu şarkı daha büyük bir farkındalığın ilk adımı olsun, kulaklarımızda küpe olsun. Artık doğaya zarar verme lüksümüzün olmadığını biliyoruz. Özlemimiz dindi, dinecek. Artık onu korumaya baş koyuyoruz. Bu şarkımız hepinize ilham olsun. Milyonlarca insanın sesi olsun” dedi. Klip ve şarkı, sanatçının takipçileri ve sosyal medya kullanıcılarından büyük beğeni topladı.

Şarkı Linki

https://www.youtube.com/watch?v=IDFBVtkSHVc

 

Şarkının sözleri şöyle:

Seninle özgürüm ben

Seninle özgür tüm canlılar

Sen olmasan, büyümez ki çocuklar

Seninle özgürüm ben

Seninle özgür tüm canlılar

Sen olmasan, yaşamaz ki insanlar

Hep böyle yeşil kal

Hep böyle süslü kal

Çünkü Başka Sen Yok

Bu dünyada

Seninle özgürüm ben

Seninle özgür tüm canlılar

Sen olmasan, büyümez ki çocuklar

Sektörde fark yaratmaya devam ediyor

NN Hayat ve Emeklilik, 2018’den bu yana hayata geçirdiği projelerde, doğayı koruma bilincini ön planda tutarak, bu alanda farkındalık yaratacak işlere imza atmayı sürdürüyor. 2018 yılında başlayan ‘Kağıtsız BES’ projesi ile NN, sektöre öncülük ederek Bireysel Emeklilik Sistemi’ne yönelik tüm işlemleri dijital ortama taşıdı. NN Hayat ve Emeklilik, bilgi teknolojilerinden etkin biçimde yararlanarak, günümüzde önemi daha da artan doğanın korunması ve doğal kaynakların tüketiminin azaltılmasına yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Bireysel Emeklilik,Hayat Sigortası ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortasıbaşvuru işlemlerinde de kağıt kullanımını sonlandırdı. NN, bu uygulamalar ile yılda ortalama 1000 ağacın kesilmesini de engelledi.