“HDI olarak pandemi sürecinde çok şey öğrendik ve tecrübe ettik”

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “pandemi sürecinde HDI Sigorta olarak yeni bir çok şey öğrendik ve tecrübe ettik” dedi.

Ceyhan Hancıoğlu sosyal medyada önemli bir paylaşımda bulundu. “Öncelikle şirket kültürümüzün en önemli yapı taşı olan aile sıcaklığı ve samimiyeti online platformlarda da yaşamayı , yaşatmayı tecrübe ettik.” diyen Hancıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “2.500 iş ortağımız ile HDI Sigorta Yönetimi olarak online platformlarda bir araya geldik.Evden çalışma, sonrasında ise kısmı ofis çalışması ile tüm işlerimizin eksiksiz ve tam zamanda yönetilmesini tecrübe etme fırsatı yakaladık.

Bu süreçte müşterilerimizi ve iş ortaklarımızı yakından dinledik, onlarla konuştuk, ihtiyaçları doğru tarif etmeye çalıştık. Bunun sonucunda sadece bu sürece özel 70’a yakın ek tedbir ile bu zorlu süreci hem müşterilerimiz hem de iş ortaklarımız için kolaylaştırmaya çalıştık. Geldiğimiz noktada alınan tedbirlerin ve aile samimiyetinin sonuçlara ne kadar pozitif yansıdığını da görüyoruz. Özetle içinde bulunan süreçler ne kadar zor olursa olursa samimiyetle işinin başında olan, dümeni mevcut şartlara göre hızlı çevirebilen şirketler her zamankinden daha güçlü şekilde yoluna devam edebiliyor.”