Ray Sigorta’dan siber güvenlikte önemli anlaşma

Vienna Insurance Group’un bir yan kuruluşu olan Ray Sigorta, Leeds merkezli CPP Group ile büyük bir anlaşma imzaladı. CPP’nin Cyber ​​Care ürünü, müşterileri kimlik ve bilgi sahtekarlığının yol açtığı risklerden korumak için tasarlanmış Ray Sigorta’nın yeni ‘Cyberella’ ürünü içinde online güvenlik kontrolleri sunacak. Anlaşma, CPP’nin Denizbank ve AXA Sigorta ile Türkiye’de bu yılın başlarında önemli bir siber sözleşme kazanımı sonrasında geldi.

CPP’nin OwlDetect ürünü için yerel Türkiye markası Cyber ​​Care tarafından korunan müşteri sayısı, son altı ay içinde 200.000’e ulaştı.

Cyberella, Ray müşterilerine, karanlık karttaki etkinlik analizi de dahil olmak üzere ödeme kartı ayrıntılarından pasaport veya kimlik numaralarına kadar kişisel verilerin yetkisiz paylaşımı için 7/24 proaktif online takip sağlayacak.Müşteriler, kimlik hırsızlığına ilişkin bireysel yardım da dahil olmak üzere kendilerini korumak için anında uyarı ve rehberlik alabilecek.Söz konusu teknoloji CPP Group tarafından geliştirilirken ayrıca İngiltere, Avrupa’nın diğer bölgeleri ve Meksika’da da kullanılıyor.

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan: “Kişisel verilerin korunması müşterilerimiz için kilit bir önceliktir, bu nedenle bu talepleri karşılamamıza yardımcı olmak için yenilikçi bir platforma ihtiyacımız vardı. CPP’nin Siber Bakım teklifi, karanlık web üzerinden veri izleme ve müşterilerimiz için büyük yarar sağlayacak” dedi.

CPP Türkiye İcra Kurulu Başkanı Selnur Güzel ise, “İnanılmaz derecede önemli bir anlaşmaya imza attık. Kişisel siber güvenlik şu an için kâr elde etmek isteyen kötü niyetli aktörlerde bir artış gördüğümüz için büyük önem taşıyor.” şeklinde konuştu.