HDI Sigorta, Afyon Belediyespor Takımı’nın isim sponsoru oldu

HDI Sigorta, Basketbol Süper Liginde mücadele eden Türkiye’nin gözde kulüplerinden Afyon Belediyespor Basketbol Kulübü ile isim sponsorluk anlaşması imzaladı.

Uzun yıllardır birçok spor dalı ve farklı liglerde mücadele eden takımlara sponsorluk desteği veren HDI Sigorta, geçtiğimiz yıl forma sponsoru olarak destekçisi olduğu Afyon Belediyespor ile işbirliklerini ileri taşıdı. Taraflar arasındaki anlaşmaya göre, 2020 – 2021 sezonu boyunca Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol Takımının isminin yanında ‘’HDI Sigorta’’ yer alacak.

HDI Sigorta ile iş birliklerini duyurmaktan mutluluk duyduklarını belirten Afyon Belediyespor Basketbol Kulübü Başkanı Cömert Küce, ‘‘Geçen sene büyük bir özveri ile çıktığımız bu meşakkatli yolda bizlere canıgönülden kapılarını açan HDI Sigorta ile ortaklığımızı ileri taşıyarak büyük bir aile olmaya karar verdik. Basketbol takımımıza isim sponsoru olarak gücümüze güç katan, başta Genel Müdür Sayın Ceyhan Hancıoğlu olmak üzere HDI Sigorta Ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Beraber uzun yıllar nice başarılara imza atmak dileğiyle, iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

Spora ve sporcuya desteğin bu günlerde daha da anlam kazandığının altını çizen HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Elimizden geldiğince çok spor kulübüne dokunmaya çalışıyor, ülke sporuna ve sporcusuna destek sağlayacak her fırsatta yanlarında olmaya gayret ediyoruz.
Geçtiğimiz yıl formalarında ismimizi taşıyarak bizleri gururlandıran Afyon Belediyespor Basketbol Kulübü ile yeni bir anlaşmaya imza atıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu anlaşma aynı zamanda kadim bir dostluğun başlangıcıdır. HDI Sigorta Afyon Belediyespor takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.’’ ifadelerinde bulundu