AvivaSA faaliyet raporuna LACP’den ödül

AvivaSA, 2019 yılı faaliyet raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen 2019 Vision Awards’ta, Sigorta kategorisinde 100 üzerinden aldığı 97 puanla, “Gümüş Ödül”e layık görüldü.

Sabancı Holding ve 300 yılı aşkın geçmişe sahip dünya sigorta devi Aviva iştiraki olan AvivaSA, “Akıllı Büyüme” temalı faaliyet raporu ile, 2001 yılında halkla ilişkiler sektöründeki en iyi uygulamaları ve bu uygulamaları hayata geçiren yetenekleri ön plana çıkartan bir platform oluşturmak adına kurulan Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen Vision Awards’ta gümüş ödüle layık görüldü.

İlk izlenim, yaratıcılık, mesaj netliği, bilgiye ulaşılabilirlik gibi bir çok kriterin değerlendirildiği rapor, jüri değerlendirmesinden 100 üzerinden 97 puan aldı. AvivaSA’nın Faaliyet Raporu, bu başarısıyla, Türkiye’deki en iyi 10 ve EMEA’daki en iyi 40 rapor arasında da girdi.

AvivaSA’nın son yıllarda üzerinde özellikle durduğu dijital dönüşüm konusunu da ele alan rapor, içeriği ile sadece yatırımcıları değil, sektör çalışanları ve AvivaSA müşterilerini de bilgilendirmeyi hedefliyor. Finar işbirliği ile hazırlanan faaliyet raporunda, “genel bilgiler”, “AvivaSA’nın 2019 yılı faaliyetleri”, “destek ve yatırımlar”, “finansal durum ve risk yönetimi”, “kurumsal ilişkiler” ve “finansal bilgiler” gibi ana bölümler bulunuyor.