Fundación MAPFRE, sağlık projeleri geliştirenleri ödüllendiriyor!

Fundación MAPFRE, hem akademik hem de profesyonel dünyadaki araştırmacılara, araştırma ekiplerine veya ait oldukları araştırma merkezlerine yönelik toplam 240.000 Euro değerinde hibe vereceği araştırma programını duyurdu. Hibe programı, araştırma programlarını bağımsız olarak yürüten üniversitelerin, hastanelerin ve şirketlerin çevresi içinde geliştirmek isteyen tüm araştırmacıların başvurusuna açık. Başvuru için tüm belgelerin son gönderim tarihi ise 30 Ekim 2020.

Aynı zamanda Vakıf, obezitenin önlenmesi, fiziksel aktivitenin teşvik edilmesi, kişisel yaralanmaların önlenmesi, sağlık bakımı yönetimi ve klinik güvenliği gibi sağlıkla ilgili projeleri desteklemek için de bireysel başvurularda en fazla 30.000 Euro’ya kadar verilen Ignacio H. Larramendi araştırma hibesinin de duyurusunu açıkladı.

Tüm dünyayı etkisi altına almaya devam eden COVID-19 pandemisi ile ilgili geliştirilen projelerin özel olarak değerlendirileceği hibe programı kapsamında ise enfeksiyonların azaltılması, kişisel bakım ve kendini koruma kültürü, yaşam tarzı, morbimortalite, COVID-19 ve akıl sağlığı gibi konular öne çıkan başlıklar arasında.

Hibe programına başvurular ve belgeler, 30 Ekim 2020 tarihine kadar İngilizce, İspanyolca ve Portekizce olarak teslim edilebilecek.

Başvuru şartları ve detaylar, vakfın internet sitesi

https://www.fundacionmapfre.org/fundacion/en/images/bases-completas-convocatoria-larramendi-en-2020_tcm1070-220994.pdf adresinde yer alıyor. Başvuru formuna ise https://survey.fundacionmapfre.org/index.php/46638?lang=en adresinden ulaşılabiliyor.