sigortaladım.com’a 2 uluslararası ödül birden!

sigortaladım.com, 2002’den bu yana düzenlenen ve dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından biri olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde 2 ödül birden kazandı.

Müşterilerine sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtikleri ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almalarını sağlayan; aynı zamanda doğru ve tarafsız bilginin kaynağı olma misyonuyla hareket eden sigortaladım.com, Stevie Ödülleri “Yılın En İyi Sigorta Websitesi” kategorisinde Bronz ödüle layık görüldü. Aynı zamanda son dönemde hayata geçirdiği pazarlama faaliyetleri ve bunların çıktılarıyla Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde jüri tarafından “Sigorta Sektöründe Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası” kategorisinde Bronz ödülü aldı.

sigortaladım.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren kazanılan ödüllerle ilgili olarak, “sigortaladım.com olarak müşterilerimize sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtikleri ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almalarını sağlayan online bir platformuz. Amacımız, sigorta sektörünün köklü kuruluşlarını platformumuzda bir araya getirerek, müşterilerimizin ihtiyaç duydukları sigorta ürününe kolaylıkla ulaşmalarını sağlamak. Bunun yanı sıra sektörün doğru ve tarafsız bilgi kaynağı olma misyonunu da taşıyoruz. Bu doğrultuda, uluslararası arenada saygınlığa sahip Stevie İş Ödülleri’nden hem websitemiz hem pazarlama kampanyamız ile aldığımız ödüller bizi mutlu etti. Sektörde üstlendiğimiz misyonu, tüm hızıyla devam ettirmek için güzel bir motivasyon oldu.” şeklinde konuştu.