İspanyol dev MAPFRE yönetim kadrosunu yeniden yapılandırıyor

İspanyol re / sigorta şirketi MAPFRE, yönetim ekiplerinin yeniliyor. Bu yeni hareket, MAPFRE’nin stratejik hedeflerini ilerletmeyi ve dönüşüm gündemini hızlandırmayı, faaliyet gösterdiği ana bölgelerdeki kapasiteleri güçlendirmeyi amaçlıyor.

www.reinsurancene.ws’de yer alan habere göre, ABD’de Operasyon Direktörü pozisyonu, grubun iş ve müşteriler alanında geniş deneyime sahip bir yönetici tarafından doldurulacak. İspanya’da, Hayat ve Hayat Dışı işletmeler arasında daha fazla entegrasyon planlanıyor ve MAPFRE VIDA’nın yeni CEO’su, halihazırda en kıdemli olduğu MAPFRE IBERIA Satış ve İş Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü olarak görev yapacak.

MAPFRE Middlesea’da 1 Nisan 2021’de yapılacak yenileme haricindeki tüm randevular 1 Ocak’ta yürürlüğe girecek.

MAPFRE’nin başkanı ve CEO’su Antonio Huertas, “Yönetim ekibinin yenilenmesi, şirket içinde elimizdeki olağanüstü iç yeteneklerden yararlanmamızı sağlıyor. Atanan tüm yöneticiler, yeni pozisyonlarına, Grubumuzun büyük deneyimlerini ve derin bilgilerini getiriyor. Müşterilerimize fayda sağlayacak ve şirketimizin karlı büyüme planlarında ilerlememize olanak sağlayacak şekilde operasyonlarımıza yenilenmiş bir destek vereceklerine inanıyorum.” dedi.