Aksigorta’da Nextplore MT sürecinin işe alımı tamamlandı

Aksigorta gelenekselleşmiş Management Trainee programınıı “Nextplore” adıyla, uçtan uca tüm süreçleri dijital olacak şekilde yapıyor. Süreci başarıyla tamamlayan 13 yeni mezun, Aksigortalı olarak zengin içeriklerle hazırlanan online MT eğitim programına başladılar.

Aksigorta’dan konuya ilişkin sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, “Aksigorta olarak, tüm iş süreçlerimizde olduğu gibi insan kaynaklarında da bir süredir işe alım, envanter uygulaması, mülakatları online olarak gerçekleştiriyorduk. İçinde bulunduğumuz dönem ile birlikte, tüm işe alım, yetenek değerlendirme ve eğitim süreçlerimizi de dijitale taşıdık. İşlerimizi dijital ortamda kesintisiz ve yenilikçi bir şekilde yapmak konusunda iddialı bir noktadayız.
Bu yıl farklı olarak, gelenekselleşmiş Management Trainee programımızı “Nextplore” adıyla, uçtan uca tüm süreçleri dijital olacak şekilde yapacağız. Bu programda da başvurudan mülakata, değerlendirme merkezi çalışmasından, grup görüşmelerine ve sonrasındaki eğitim süreçlerine kadar online bir deneyim tasarladık. Aksigorta Nextplore MT sürecinin işe alımı tamamlandı. Bu yıl adaylar baştan uca dijital bir işe alım deneyimi yaşayarak, online case-day uygulaması ile heyecanlı ve keyifli bir işe alım süreci geçirdiler. Süreci başarıyla tamamlayan 13 yeni mezun, Aksigortalı olarak zengin içeriklerle hazırlanan online MT eğitim programına başladılar.” denildi.