Kerem Ölmez, Generali Grup şirketi Genertel’e transfer oldu

Generali Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ölmez, Generali Grup bünyesinde İtalya’da faaliyet gösteren Genertel şirketinin pazarlama, iletişim ve dijital kanallarından sorumlu yöneticilik görevine atandı.

Kerem Ölmez tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşımda,

“Değerli dostlar,
Bugün itibariyle Generali Sigorta’daki görevimden, Generali Grup bünyesinde İtalya’da faaliyet gösteren Genertel şirketinin pazarlama, iletişim ve dijital kanallarından sorumlu yöneticilik görevine atanmam nedeniyle ayrılıyorum. Generali Sigorta’daki çalışma dönemim boyunca göstermiş olduğunuz yaklaşım ve tüm yardımlarınız için gönülden teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde Generali Sigorta’daki görevime CEO’muz Sylvain Ducros vekalet edecektir. Yollarımızın tekrardan kesişmesi dileğiyle.” ifadelerine yer verildi.

Kerem Ölmez 

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Kerem Ölmez, Yeditepe Üniversitesi’nde MBA ile yüksek lisansını tamamladı. Profesyonel kariyerine 2007 yılında Ak Sigorta Satış ve Pazarlama Departmanı’nda başlayan Ölmez, 2011-2013 yıllarında Unico Sigorta Ürün Yönetimi ve Dijital Pazarlama Departmanlarında görev aldıktan sonra, 2013-2017 yılları arasında AIG Sigorta’da Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. Mayıs 2017 tarihi itibariyle Generali Sigorta Pazarlama Direktörü görevi ile Generali ailesine katılan Ölmez, Aralık 2017’de Direkt Satış ve Pazarlama Direktörü görevine atandı. Bu görevi süresince, Generali Sigorta’nın mevcut sistemlerini dijital çağa uyumlu hale getiren birçok önemli projeye ve çalışmaya imza atarken, şirketin satış ve pazarlama alanında yaşadığı dönüşüme ve karlılık hedefine ulaşmasına önemli katkılar sundu. Ölmez, Generali Grup bünyesinde de dijital dönüşüm, pazarlama, Insurtech, Blockchain, müşteri deneyimi gibi birçok uluslararası projede görev aldı.