Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı 8 Ekim’de

Sigorta Tatbikatçıları Derneği’nin (STD) yıllardır başarıyla gerçekleştirdiği Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı bu yıl 12’nci kez düzenleniyor. Konferans bu yıl pandemi nedeniyle 8 Ekim 2020 tarihinde online gerçekleşecek.

TSEV Müdürü Mehmet Kalkavan konuya ilişkin sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda, “Sigorta Tatbikatçıları Derneği’nin yıllardır başarıyla gerçekleştirdiği Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı 12’nci kez düzenleniyor. Tarih 8 Ekim, yer tabii ki pandemiye özel olarak sanal platform. Ancak online platformların getirdiği avantajlarla daha fazla katılımcı avantajı da bizimle. Bu yıl artık böyle geçecek, inşallah önümüzdeki sene yine sosyal mesafeye takılmadan, eskisi gibi bir arada olacağız.

Afişteki kanallardan kayıt yaptırmanızı önemle hatırlatırım. Açılış konuşmalarında dil serbest; öğleden önceki oturumda ülkemiz sigortacılığının değerli isimleri sigortacılıkta büyüme fırsatlarını ele alacaklar. Her birimiz biliyoruz ki ülkemiz sigortacılığının önü büyüme konusunda hayli açık. İlk oturumun dili Türkçe olacak.

İkinci oturumun dili İngilizce olacak. Bu oturumda ülkemizden tek bir konuşmacı olacak, Selva Eren. Selva Hanım’ın yanısıra yurt dışından beş kıymetli konuşmacımız olacak.” ifadelerine yer verdi.