HDI Sigorta, Galatasaray’ın yanında

HDI Sigorta, Galatasaray Spor Kulübü ile Kadın ve Erkek Voleybol Takımları için isim sponsorluğu anlaşmasını yeniledi. HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, sarı-kırmızılı kulübe 11 yıldır sponsor olduklarını söyledi.

Uzun yıllardır birçok spor dalı ve farklı liglerde mücadele eden takımlar ile sponsorluk anlaşmalarıyla Türk sporunun ve sporcusunun destekçisi HDI Sigorta, Galatasaray SK’nın yanında olmaya devam ediyor. İmzalanan sponsorluk anlaşmasıyla 2020 – 2021 sezonu boyunca Galatasaray Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarının isimlerinin yanında ‘’HDI Sigorta’’ yer alırken, formalarında da logosunu taşıyacaklar.

Sponsorluk çerçevesinde Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Dorukhan Acar ev sahipliği yaptı. Başkan Yardımcısı Yusuf Günay yenilenen anlaşmaya ilişkin ‘‘HDI Sigorta ile uzun yıllardır iş birliği içerisindeyiz, pandemi döneminin verdiği olumsuz etkiler göz önünde bulundurulursa bu yılki sponsorluğun kulübümüzün için son derece önemli olduğu da görülecektir. Bugün milli takım kadrolarının da bel kemiğini oluşturan Kadın ve Erkek Voleybol takımlarımıza desteğinden ötürü HDI Sigorta ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dilerim bu birlikteliği yıl sonunda kupa ile taçlandırırız.’’ ifadelerinde bulundu.

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Dünyayı etkisi altına alan bu olağan dışı günlerde, spora ve sporcuya desteğin daha da anlam kazandığının farkındayız. Bizler de bugünlerde sanılanın aksine, Türk sporuna desteklerimizi arttırarak devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl 20 kulüp ile temasımız varken bu yıl sayısı 32’ye kadar ulaştı. Tarihinde sayısız başarılara imza atan Galatasaray Spor Kulübü ile uzun yıllardır aynı yolda yürümekten çok mutluyuz. Umarız bu kadim dostluk katlanarak devam eder. Takımlarımıza yeni sezonda başarılar dileriz, kupaları şirketimize getirecekleri günleri heyecanla bekliyoruz’’ dedi.