Sigortacılıkta büyüme fırsatları masaya yatırılıyor

Sigorta Tatbikatçıları Derneği (STD) tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı 8 Ekim’de gerçekleşecek. Uluslararası sigorta uzmanlarının katılacağı konferans virüs salgını nedeniyle webinar formatında düzenlenecek.

Sigorta Tatbikatçıları Derneği (STD) tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı 8 Ekim’de gerçekleşecek. Üst düzey sektör temsilcilerinin ve uluslararası sigorta uzmanlarının katılacağı konferans virüs salgını nedeniyle webinar formatında düzenlenecek.Koronavirüs salgını nedeniyle webinar olarak düzenlenecek konferans 8 Ekim 2020 tarihinde online olarak düzenlenecek. 8 Ekim 2020 Perşembe günü saat 10.00’da STD Başkanı Fahri Altıngöz’ün açılış konuşması ile başlayacak olan konferans TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı, TSB Başkanı Atilla Benli ve SEDDK Başkanı Türker Gürsoy’un konuşmaları ile devam edecek.

“Sigortacılıkta Büyüme Fırsatları”

Günün ilk oturumu olan “Sigortacılıkta Büyüme Fırsatları” saat 12.15’te başlayacak. Bu oturumda konuşma yapacak sektör temsilcileri ise; Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Abacı, Axa Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Garanti Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, Milli Reasürans Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fikret Utku Özdemir, Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Türkiye Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Cenk Kurt ve Türkiye Sigorta Genel Müdürü Alper Karayazgan olacak.

“Dijitalleşme/Otomasyon ve İş Süreçlerinin Geleceği”

Günün ikinci ve son oturumunda sigorta ve reasürans sektörünün küresel temsilcileri katılacak. Türkiye saati ile 14.15’te başlayacak ve İngilizce olarak devam edecek oturumun başlığı ise; “Dijitalleşme/Otomasyon ve İş Süreçlerinin Geleceği” olarak belirlendi. Türkiye temsilcisi olarak Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren’in katılım göstereceği oturumda konuşma yapacak olan diğer isimler ise; Lloyd’s Orta Doğu ve Türkiye Bölge Müdürü Andrew Woodward, Munich Re Müşteri Yöneticisi Tobias Sonndorfer, Swiss Re Batı ve Güney Avrupa Pazar Yöneticisi Nikhil da Victoria Lobo, Verisk Solutions Müdürü Tom Johansmeyer, Willis Re Genel Müdürü Maurice Williams.

Katılımın ücretsiz olduğu webinar’a kayıt için www.iiicturkey.com adresine bağlanabilir ya da [email protected] adresine e-posta yollayabilirsiniz.