Allianz’da yeni Hasar Operasyonları Başkanı

Alman sigorta devi Allianz, Graham Stait’in yeni Hasar Operasyonları Başkanı (Head of Claims Operations-HCO) olacağını açıkladı.

Allianz, Stait’in yeni görevinde, grubun operasyonel stratejisinin geliştirilmesinden ve sunulmasından sorumlu olacağını duyurdu. Tedarik ve uzmanlar başkanı olarak en son görevinde Stait, Talepler Yönetim Kurulu’nun bir üyesiydi ve Allianz’ın Motor Mühendisliği ve Talep Araştırmacısı işlevlerinde dönüşümsel değişimi denetlemekten sorumluydu. Stait, Allianz’ın tedarik zincirine sürdürülebilirliğini kurarken “geleceğe uygun” bir motor hasarı stratejisi geliştirme konusunda daha önce deneyime sahip.

Stait, Allianz yüksek lisans programına 2008 yılında katıldığından beri, organizasyon genelinde çeşitli liderlik rolleri üstlendi. Talep önerisi ve değişim müdürü olarak önceki pozisyonunda Stait, Allianz’ın Münih’teki Global Dijital Fabrikası’nda bir görev de dahil olmak üzere dijital girişimlere özellikle odaklanarak müşteri deneyimini geliştirmek ve talep süreçlerini kolaylaştırmak için iyileştirmeler sağlamaktan sorumluydu.

Allianz’ın CCO’su Graham Gibson, “Graham’ı hasar operasyonları başkanı olarak yeni rolüne davet etmekten mutluluk duyuyorum. Son iki yıldır Hasar Yönetim Kurulumuzun ayrılmaz bir üyesi ve Allianz’da bulunduğu süre boyunca bazı önemli liderlik pozisyonlarında bulunarak zengin bir deneyime sahip. Yeni pozisyonuna aynı taze bakış açısı, bağlılık ve şevkle yaklaşacağından hiç şüphem yok.” dedi.