“Sektörümüzün potansiyelini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız”

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, şirket olarak müşterileri olmayanlara da ulaşmayı hedefleyerek, sigorta sektörünün potansiyelini gerçekleştirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, Sigorta Haftası ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Gülen’in paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Sigorta sektörünün önemli aktörlerinden biri olarak, risklerin günden güne arttığı dünyamızda, teknoloji ve inovasyondan aldığımız güçle müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini odağımıza alarak ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Müşterimiz olmayanlara da ulaşmayı hedefleyerek, sigorta sektörünün potansiyelini gerçekleştirmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Güven duygusuna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan bugünlerde sektör olarak, ileride ortaya çıkabilecek risklerin şimdiden garanti altına alınmasını ve bunun sonucunda hayatın devamlılığını sağlıyoruz. Hem maddi olarak hem de verdiği güven duygusu ile manevi olarak rahatlatan ve yaşam kalitesini artıran, yarına güvenle bakılmasını sağlayan sigorta bilincinin, toplumuzda daha fazla yaygınlaşması ümidiyle Sigorta Haftası’nı kutluyorum.”