Millî Re Oda Orkestrası İş Sanat’ın 21. sezonuna konuk oluyor

Her yıl Ekim-Mayıs ayları arasında gerçekleştirilen fakat salgın nedeniyle ara verilen Millî Reasürans Oda Orkestrası konserleri İş Sanat’ın yeni sezonunda devam edecek.

1996 yılında kurulan ve yurt içi ve yurt dışından tanınmış şef ve solistlerle birçok başarılı konsere imza atan Millî Reasürans Oda Orkestrası, her yıl Ekim-Mayıs ayları arasında gerçekleştirdiği, ancak pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı konserlerine İş Sanat’ın yeni sezonunda devam edecek. Hakan Şensoy yönetimindeki Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın ilk konseri İş Sanat ve Milli Reasürans iş birliğiyle 12 Kasım Perşembe günü gerçekleşecek.

Topluluk, İş Sanat’ın 21. Sezonuna, gerçekleştireceği 5 konser ile konuk olacak. Klasik müzik konserlerinden yerli projelere, hikâye ve şiir dinletilerinden, masal tiyatrosuna, tiyatro okumalarından sanal sergilere uzanan pek çok etkinliğin yer aldığı 21. Sezon Kasım ayında çevrimiçi olarak başlayacak. Pandemi tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak İş Kuleleri Salonu’nda gerçekleşecek kayıtların tamamı İş Sanat’ın sosyal medya hesapları üzerinden ücretsiz izlenebilecek.