Big Bang Start-up Challenge’da TOP 20 belirlendi

İTÜ Çekirdek’in her yıl desteklediği girişimlerin en iyilerini belirlediği ve sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinin “Altın Paydaş” olarak yer aldığı Big Bang Start-up Challenge’da TOP 20 belirlendi. Bu yıl ‘Rise Together’ mottosuyla yola çıkan ve 03 Aralık 2020, Perşembe günü online olarak düzenlenecek olan Big Bang bir kez daha Türkiye’nin ve dünyanın yükselen girişimlerini ağırlayacak.

TOP 20

Jüri toplandı. Sunumlar yapıldı. Big Bang 2020 sahnesinde yer alacak TOP 20 girişimleri belirlendi! Geleceğin teknolojilerini geliştiren girişimleri yakından tanımak için hemen tıklayın https://lnkd.in/dwDFPga

Big Bang’in Türkiye’ye değer katan onlarca paydaşı bulunuyor

İstanbul Sanayi Odası, Elginkan Vakfı’nın Elmas Paydaş; Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği (OİB), Petrol Ofisi, Teknoloji ile Üretelim Platformu ve EnerjiSA’nın Platin Paydaş; Agito, Aksigorta, Allianz, AvivaSA, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Türkiye Hayat Emeklilik, Türkiye Sigorta, Anadolu Efes, Commencis, Elder, Eksim ve Yapı Kredi Teknoloji’nin Altın Paydaşları arasında yer aldığı İTÜ Çekirdek’in Türkiye’ye değer katan, omuz omuza vermiş 40’ı aşkın paydaşı bulunuyor.

Toplam değerlemesi 1.8 milyar TL’ye ulaştı

Kurulduğu günden beri İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi 2.991 girişime ve 6.544 girişimciye destek verdi. Desteklenen girişimlerin 864’ü şirketleşerek, 248 milyon TL’lik ciroya ulaştı ve 3.600’den fazla kişiye istihdam sağladı. Toplamda 147 girişim 196 milyon TL’yi aşkın yatırım aldı ve değerlemeleri 1.8 milyar TL’ye ulaştı.