Cigna’dan KOBİ ve çiftçi müşterilerine özel yeni ürünler

Sigorta devi Cigna Global ve QNB Finansbank iş birliği ile Türkiye’de faaliyetlerine devam eden Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik A.Ş., KOBİ ve çiftçi müşterilerine özel olarak geliştirdiği ürünlerini hizmete sundu. ‘KOBİmin Yanında Hayat Sigortası’, ‘KOBİmin Yanında Ferdi Kaza Sigortası’ ve ‘Çiftçimin Yanında Hayat Sigortası’ ürünleri, ekonominin önemli paydaşları olan KOBİ’lere ve çiftçilere hayatta karşılaşabilecekleri risklere karşı maddi güvence sunarken, günlük hayatlarında kullanabilecekleri ücretsiz ve indirimli ek hizmetler de sağlıyor.

200 yılı aşkın tecrübesi ile 30’dan fazla ülkede 180 milyonu aşan müşterisine hizmet veren uluslararası sigorta devi Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank ortaklığında faaliyet gösteren Cigna, müşterilerinin değişen sigorta ihtiyaçlarını her zaman odağına alarak onların ihtiyaç ve beklentilerine en uygun, farklı ve yeni ürün çeşitlerini sunmaya devam ediyor. Cigna, KOBİ ve çiftçi müşterilerine özel hizmetler sunan ‘KOBİmin Yanında Hayat Sigortası’, ‘KOBİmin Yanında Ferdi Kaza Sigortası’ ve ‘Çiftçimin Yanında Hayat Sigortası’ ürünleri ile büyüme ivmesini sürdürüyor.

Geniş kapsamlı yeni ürünleriyle Cigna, KOBİ ve çiftçi müşterilerinin geleceklerini olası risklere karşı maddi güvence altına almayı hedefliyor; hayatın her anında kolaylık sağlayan uzman desteği ve güncel bilgilendirmeler gibi hizmetlerle müşterilerinin hep bir adım önde olmalarına olanak tanıyor.

‘Çiftçimin Yanında Hayat Sigortası’ ile hayvan yetiştiricileri ve çiftçiler hayatta karşılaşabilecekleri risklere karşı koruma altında

Cigna’nın yeni ürünü Çiftçimin Yanında Hayat Sigortası ile hayvan yetiştiricileri ve çiftçiler, vefat ve kaza sonucu vefat riskine karşı sigorta süresi boyunca sevdiklerine maddi güvence sağlayabiliyor. Ürün, ayrıca kaza sonucu sürekli sakatlık ve kaza sonucu tedavi masrafının oluşması durumunda toplu para ödemesi yaparken, poliçe süresi boyunca %6’ya varan sınırsız akaryakıt indirimi, traktör bakım indirimi, ücretsiz veteriner, besici teknikerliği, ziraat mühendisliği desteği konularında danışmanlık hizmeti ve kısa mesaj bilgilendirmelerine kadar sunduğu indirimli ve ücretsiz ek hizmetleriyle de çiftçinin her zaman yanında olmayı hedefliyor.

KOBİmin Yanında Hayat ve Ferdi Kaza sigortaları geniş kapsamı ile önemli avantajlar sunuyor

Cigna, ülke ekonomisinde önemli bir payı olan KOBİ’lere özel olarak hazırladığı hayat ve ferdi kaza sigortası ürünlerini müşterilerinin hizmetine sundu. KOBİmin Yanında Ferdi Kaza ve Hayat sigortaları yaşamın beklenmeyen risklerine karşı vefat ve kaza sonucu vefat teminatları ile maddi güvence sağlarken, kaza sonucu sürekli sakatlık ve kaza sonucu tedavi masrafının oluşması durumunda toplu para ödemesi yapıyor. Poliçe süresi boyunca iş yeri dezenfeksiyon hizmetinden sınırsız periyodik araç bakımına, KOBİ işyeri Asistans Hizmetinden, %6’ya varan sınırsız akaryakıt indirimine ve hukuki danışmanlık konularında telefonla danışmanlık hizmetine kadar birçok ek hizmeti KOBİ’lerin hayatını kolaylaştırmak için ücretsiz ve indirimli olarak sunuyor.

Bütün bunlara ek olarak sigorta sahipleri Hayat ve Ferdi Kaza sigortaları için de ödedikleri primleri vergi matrahından düşerek vergi avantajından faydalanabiliyor.

Cigna, Türkiye’nin dört bir yanındaki geniş hizmet ağı, köklü deneyimi ve sigortadan daha fazlasını sunan çözümleriyle faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek.