Quick Sigorta’nın sponsor olduğu ‘Sarı Kırmızı Kareler’ sonuçlandı

Quick Sigorta sponsorluğunda gerçekleşen ve GSYİAD tarafından düzenlenen yarışmada 16 fotoğraf ödül almaya hak kazandı. Türk Telekom Stadyumu, Özhan Canaydın Salonu’nda düzenlenen törenle ödül alan Galatasaray muhabirlerine ödülleri verildi.

Ödül törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, Maher Holding İletişim ve Pazarlama Başkanı İsmail Kızılbay ve GSYİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Fotoğraf kategorisinde birincilik ödülü Uğur Şenpire’ye verilirken, Hüseyin Çağlar ikinci oldu. Murat Akbaş ise üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Video kategorisinde de birinciliği Erkan Gökçe alırken, Ozan Moroğlu ikinci, Ali Zenler ise üçüncü oldu.

Yarışmaya son üç yıldır sponsor olduklarını belirten Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar; “GSYİAD tarafından düzenlenen Sarı Kırmızı Kareler yarışmasına sponsor olmaktan gurur duyuyoruz. Gazeteci arkadaşlarımız birbirinden güzel çalışmaları ile yarışmaya katıldı. Galatasaray ruhunu, başarılarını anlatan ve tarihe kayıt düşen bu çalışmaların tamamı çok değerli. Dereceye girenleri tebrik ediyorum. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da burada ödül alan fotoğraflardan oluşan takvimi hazırlıyoruz” dedi.