Allianz Türkiye’den duygulara dokunan reklam filmi…

Allianz Türkiye’nin, sigortalılarının ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olduğunu anlatan “Allianz Seninle” kampanyasının yeni reklam filmi gösterime girdi. 2020 yılından başlayıp geçmişe uzanan farklı zaman dilimlerini o dönemle özdeşleşmiş müzik seçimleriyle anlatan reklam filminde; Allianz’ın salgın, deprem, yangın ve kazalar gibi bireyleri ve toplumları derinden sarsan olaylarda milyonlarca insanın yanında yer aldığı iyilik yolculuğundan kesitler yer alıyor.

Yeni nesil sigortacılığın öncüsü Allianz Türkiye, “97 Yıldır Allianz Seninle” reklam kampanyası ile varoluş amacı “Allianz Seninle” doğrultusunda markanın ülkemizdeki 97 yıllık yaşam döngüsünü anlatıyor. Reklam filminde Allianz’ın salgın, deprem, yangın ve kaza gibi bireyleri ve toplumları derinden sarsan olaylarda milyonlarca insanın hayatına dokunduğu ve yanlarında yer aldığı iyilik yolculuğundan kesitler yer alıyor. 2020 yılında başlayan ve 1923 yılına kadar geriye giden reklam filminde yer alan her farklı döneme, o yıllara ait bir şarkı eşlik ediyor.

Allianz Türkiye Pazarlama Ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı, “Dünyanın her yerinde yaşanan ve yaşanabilecek olan salgınlar, depremler, kazalar ülkemizde de yaşandı, yaşanıyor. Bütün bunlar bizlerde derin izler bıraksa da birbirimize kenetleniyor, bir ve beraber oluyor, yaralarımızı sarıyoruz. Reklam filmimizde de bu zor günleri ve ardından yüreğimizde yeşeren umut duygusunu hatırlatmak istedik. Türkiye’deki kökleri 97 yıla dayanan bir sigorta şirketi olarak, bu topraklarda yaşayanların iyi günlerinde de kötü günlerinde de olabildiğince yanlarında olmaktan gurur duyduk. Bundan sonra da hayatlarının her anında yanlarında olmaya gayret edeceğiz. Reklam filmimizde bugünden başlayarak 1920’li yıllara uzanan hayata dair önemli anları dönemin unutulmaz şarkıları eşliğinde sunuyoruz” diye konuştu.

2 aylık hazırlık sürecinin ardından 169 kişilik bir ekiple çekimleri tamamlanan reklam filmi yıl sonuna kadar izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Reklam filmini izlemek için: https://youtu.be/G_-Z4XWZQeQ

KÜNYE
Kampanya Adı: 97 Yıldır Allianz Seninle
Reklamveren: Allianz Türkiye
Reklamveren Yetkilisi: Onur Kırcı, Mehmet Nakkaşoğlu, Gözde Kersu
Reklam Ajansı: Concept
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Kerem Özkut
Kreatif Direktörler: Umut Dizdar, Sedat Dündar
Yaratıcı Grup: Emre Günaydın, Berke Gülçiçek
Grafik Tasarım: Ufuk Akbaharer
Müşteri İlişkileri Direktörü: Barış Alemdar
Müşteri İlişkileri: Özlem Najdi, Gökçe Ünal Bozyel, Kübra Özdemir
Stratejik Planlama: Onur Aydın, Gökay Yıldırım
Ajans Prodüktörü: Mert Turan, Canan Polat
Prodüksiyon Şirketi: Depo Film
Yönetmen: Serdar Dönmez
Görüntü Yönetmeni: Soykut Turan
Müzik: Farklı besteler ve şarkılar
Post Prodüksiyon: İmaj
Medya Ajansı: Mindshare