Generali Sigorta’nın “Kırmızı” kampanyası başladı

Generali Sigorta, duygusal ve ruhu olan, aynı zamanda da müşterilerinin, sektörünün ve acentelerinin nabzını yükselten bir kampanyaya imza atıyor. Generali Grubu’nun 2021 stratejileri kapsamında hayata geçirilen “Kırmızı” adlı reklam kampanyası, sigorta sektöründe ender rastlanan bir kampanya olarak dikkat çekiyor.

Reklamda Generali Sigorta’nın hayata karşı tutumunu ve iş yapış şeklini ifade eden, aynı zamanda da markanın rengi olan “kırmızı” teması kullanılıyor. Generali Sigorta Kırmızı adlı reklam kampanyasında; hayata olan tutkusunu, insani dokunuşunu, hep daha ileriyi hedeflemesini, dinamikliğini, sadece satış anında değil sonrasında da müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak tavsiyeler sunmasını ve işleri basitleştirmek için karmaşıklığı ortadan kaldırmasını izleyiciyle buluşturuyor.

Generali Sigorta, Kırmızı temalı reklam kampanyası ile tüm müşterilerinin yalnızca ihtiyaçları olduğu anda değil, hayatları boyunca yanlarında olduğunu da vurguluyor. Generali Sigorta, müşterilerine, yaşam boyu ortağı olmak için çıktığı yolda; her şey kolaylıkla, yenilikle, anlayışla, sahiplenmeyle ilgili yani “her şey seninle ilgili” mesajını sunuyor.