Bereket Sigorta Grubu’ndan iki üst düzey atama

Bereket Sigorta’nın üst düzey yönetim kadrosuna iki yeni atama gerçekleştirildi. Cenk Özçelik; Risk Yönetimi, Emeklilik ve Hayat Teknikten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Faruk Gökçen ise Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Cenk Özçelik

Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisat bölümünde tamamladığı eğitimin ardından profesyonel kariyerine başlayan Cenk ÖZÇELİK, 1994 yılından bu yana çeşitli sigorta şirketlerinde orta ve üst düzey pozisyonlarda çalışmaya devam etti. Vakıf Emeklilik A.Ş ile Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş’de aktüerya ve reasürans yöneticiliği yapan ÖZÇELİK, yabancı sermayeli bir sigorta şirketinin kuruluşunda kurucu genel müdür olarak hizmet vermiş olup sonrasında sektörde gerek yerli gerekse yabancı yatırımcılar için danışmanlık hizmetinde bulunarak iş yaşamına devam etti.

 

 

 

Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladıktan sonra Aviva Hayat ve Emeklilik A.Ş’ de sigortacılık kariyerine başlayan Faruk Gökçen, Groupama A.Ş.’deki satış kariyerinin ardından; Ziraat Sigorta ve Ziraat Hayat Emeklilik A.Ş.’de sırasıyla satış müdürü, Operasyonel İşlemler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Gökçen, son olarak Türkiye Hayat Emeklilik’te Teknik Operasyon’dan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görevini yürüttü.

 

Faruk Gökçen