AvivaSA’nın “Bulut Dönüşüm Projesine” birincilik ödülü!

AvivaSA, veri merkezlerinin bulut kullanımına geçişini sağlayan ve altyapısını daha verimli hale getiren Bulut Dönüşüm Projesi ile IDC Türkiye Bulut & Veri Merkezi Zirvesi 2020 etkinliğinde birincilik ödülüne layık görüldü. 

 Sabancı Holding ve 300 yıllık dünya sigorta devi Aviva iştiraki olan AvivaSA, 13 yıldır İstanbul ve Ankara’daki en büyük ve kapsamlı sektörel buluşmaları gerçekleştiren International Data Corporation (IDC) Türkiye tarafından düzenlenen IDC Türkiye Bulut & Veri Merkezi Zirvesi 2020 etkinliğinden ödülle döndü. AvivaSA, şirketlerin bulut çözümlerini kullanmak için yaptığı dönüşüm projelerinin yarıştığı “Bulut Dönüşüm” kategorisinde, veri merkezlerinin bulut kullanımına geçişini sağlayan projesiyle 1.lik ödülüne layık görüldü.

Hayata geçirilen Bulut Dönüşüm Projesi ile AvivaSA’nın IT uygulama, geliştirme altyapısı, son teknoloji çözümlerini kullanan bir yapıya dönüştürüldü. Ayrıca bu projeyle altyapının “Kullandığın kadar öde” gibi yeni ücretlendirme yapılarına geçiş sağlanması ve ileriye dönük bulut hizmeti sağlayan çözümlere hazır olması amaçlandı. Bunun yanı sıra hem IT bütçesinde iyileştirmeye hem de bulut ile çalışan uygulamalara altyapının uyumlanması sağlandı. AvivaSA, müşterileri için yapılan işlemlerin süresini kısaltarak, onlara daha hızlı hizmet sunmaya başladı. Alınan bu ödül de bu gelişimlerin bir sonucu olarak yorumlandı.