GRI Sigorta bölge yapılandırmasını tamamladı

%100 yerli ve genel müdürlüğü İzmir’de olan sigorta sektörünün yeni oyuncusu GRI Sigorta A.Ş., bölge yapılandırmasını tamamladı.

Açılımı “Global Risk Insurance” olup Aralık ayında ilk poliçesini kesen şirket, 20’den fazla ürünle hizmet vermesi ile dikkat çekiyor.

ertehaber’de yer alan habere göre, sektörün deneyimli ismi Rüstem Güngör’ün genel müdürlüğünü üstlendiği GRI Sigorta A.Ş., kurulduklarını duyurdukları ilk andan bu yana sektörde farklılık yaratmayı hedeflediklerinin sinyalini verdi. Güngör şirketin hedef ve misyonunu, “Sigortacılığı halkımıza sevdirmek istiyoruz. Pastadan pay almayı düşünen bir şirket değil, pastayı büyütmeyi düşünen bir şirket olacağız. Küçük – büyük acente ayrımı yapmayacağız,” şeklinde ifade etti.

Çok yeni bir şirket olmasına rağmen şirketin bugün yaklaşık 900 acentesi bulunuyor ve GRI acentelerinin sayısı her geçen gün artıyor.

Bu başarıyı şirketin acente odaklı iletişimine ve acentelerine sağladığı avantaj ve kolaylıklara bağlayan Güngör, çok kısa bir süre içinde bu sayıyı ikiye katlamayı hedeflediklerini belirtiyor.

Yeni ürünlerle iddialı

Kasko, konut, iş yeri, DASK ve tarım sigortaları ile öne çıkan GRI Sigorta, yakında Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan yeni ürünleri sektöre kazandırmaya hazırlanıyor. Sosyal medyada merak uyandıran bir içerikle duyurdukları sürpriz yeni ürünlerini gelecek hafta açıklayacak olan şirket, çıkaracakları yeni sigorta ürünleriyle sektöre farklılık katmayı ve müşterilerinin ihtiyacına en uygun çözümleri sunmayı hedefliyor. TARİŞ ile ortaklığı da bulunan GRI Sigorta, tarım sigortası alanında da yeni ve farklı projeler geliştireceklerinin güçlü sinyallerini veriyor.

Yeni bir şirket olmalarına rağmen sektöre yıllarını vermiş, deneyimli bir kadrodan oluşan şirket, dinamizm ve tecrübeyi bir arada sunuyor. Güçlü bir bölge yapılandırması kuran GRI Sigorta’nın bölge müdürlükleri; Kuzey Ege, Güney Ege, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, Marmara, Akdeniz, Karadeniz, Güney Anadolu, İç Anadolu ve Doğu Anadolu şeklinde ayrılıyor.