Zurich’ten EMEA’ya üst düzey atama

Zurich Hong Kong’un İcra Kurulu Başkanı (CEO) Penny Seach, 1 Mart 2021’den itibaren re / sigortacının Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (MENA) operasyonlarının Baş Sigortalama Sorumlusu (CUO) olarak atandı. Seach, yeni görevinde Zürih’te yerleşik olacak ve doğrudan CUO Grubu Sierra Signorelli’ye ve ayrıca EMEA ve Banka Dağıtım CEO’su Alison Martin’e rapor verecek.

Seach, bölgedeki sigortalama işlevinin tüm yönlerinin denetimini üstlenecek ve Zurich’in küresel stratejisi ve yönetişimiyle uyumu sağlayacak. Ayrıca, politika ifade güncellemeleri ve yeni platformların ve gelişmiş veri ve analiz araçlarının kullanıma sunulması gibi çeşitli yüklenim girişimlerini teşvik etmeye odaklanacak.

Signorelli, atama ile ilgili olarak şunları söyledi: “EMEA, işimiz ve Zürih’in genel başarısı açısından kritik bir bölgedir ve Penny’yi ekibe davet etmekten çok memnunum. Tutkulu bir liderdir ve role kapsamlı operasyonel ve iş kolu deneyimi getirir. Stratejimizi daha da geliştirip uygulamamıza ve müşterilerimizin bireysel ihtiyaçları için en iyi çözümleri sunmamıza yardımcı olurken, aynı zamanda yerel sigorta ekipleri için güçlü bir ortak olacağından eminim.” dedi.

Penny Seach, 25 yıldan fazla sigorta sektörü deneyimine sahip ve Zurich’e ilk kez 2017’de katılarak, coğrafyalar ve disiplinler arasında büyük farklı ekiplere liderlik etme konusunda güçlü bir sicile sahip.