Doğa Sigorta, Dünya Kadınlar Günü’nü online eğitimler ile kutluyor

Doğa Sigorta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çalışanları ile beraber tüm ülkemiz kadınlarına açık olarak gerçekleştirdiği online eğitimler ile kutluyor.

300’e varan şirket çalışanının %50,36’lık bölümü kadın çalışanlardan oluşan Doğa Sigorta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı. Türkiye’nin yerli ve milli sigorta şirketi, grup çatısı altında yer alan vakıf üniversitesi İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ile beraber pandemi dönemine özel içerikler ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak üzere bir online eğitim programı hazırladı.

Doğa Sigorta’nın güçlü sosyal sorumluluk bilinci ile oluşturduğu, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nin değerli akademik kadrosu tarafından 1-5 Mart arası online olarak gerçekleşen eğitim programı, 500’e yakın katılımcı ile gerçekleşmekte.

Sponsorluk ve sosyal sorumluluk projelerinde, ülkemizde özellikle spor ve eğitimin gelişmesine yönelik çalışmalar yürütmeyi prensip edinen Doğa Sigorta, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ile grup markalarını bir araya getiren, çalışan eğitim ve potansiyellerini geliştiren eğitim programları, pandemi sürecini kolaylıkla ve verimli atlatma yöntemleri hakkında fikir veren workshoplarla, bu yönde çalışmalarına devam ediyor.

Programa katılım sağlamak için buradan kayıt formu oluşturabilirsiniz.