Zurich Insurance’da üst düzey atama

İsviçreli sigorta devi Zurich Insurance, Sierra Signorelli’nin hem ticari sigorta için CEO hem de derhal yürürlüğe giren bir yürütme komitesi üyesi olarak atandığını açıkladı. İcra komitesindeki yeni atama, düzenleyici onaya tabi. Öte yandan Signorelli’nin grup baş sigorta sorumlusu (CUO) olarak mevcut görevinin halefi ise zamanı geldiğinde açıklanacak.

Signorelli, şirket dışındaki fırsatları takip etmek için Zurich’ten ayrılmaya karar veren James Shea’nın yerini aldı. Signorelli Zurich’e Temmuz 2017’de katıldı ve Amerika Birleşik Devletleri, Asya ve İsviçre’de sigorta endüstrisinde çeşitli üst düzey liderlik pozisyonlarında bulundu. Signorelli’nin Grup CUO’luğunda Zurich, sigortalama işlevini dönüştürdü, dayanıklılığını güçlendirdi ve müşterilere farklılaştırılmış hizmet ve çözümlerin sunulmasını sağladı.

Grup CEO’su Mario Greco, Signorelli’nin sigorta endüstrisi konusundaki deneyim ve bilgisini ve “kendini kanıtlamış ve tutkulu” bir insan lideri olduğunu belirtti. Greco, becerilerinin, Zurich’in iş ve kültürüne dair anlayışının ve güçlü müşteri odaklılığının onu rol için mükemmel bir yer haline getirdiğini ve sigortacının ticari sigorta yeteneklerini geliştirmeye devam edeceğinden emin olduğunu söyledi.

Greco, “Zurich’e olan bağlılığı ve işimize mükemmel katkıları için Jim’e teşekkür etmek istiyorum. Sürdürülebilir kârlılık elde etmek ve büyük kurumsal müşterilerimizin gelişen ve karmaşık ihtiyaçlarını karşılamak için ticari sigortayı yeniden konumlandırdı. Jim’e gelecekteki girişimlerinde başarılar diliyorum.” dedi.