Magdeburger Sigorta’nın Galatasaray’a desteği artıyor

Galatarasay Kadın Basketbol Takımı’nın forma sırt sponsoru olan Magdeburger Sigorta ile Galatasaray, birlikte büyüyecek. Galatasaray Spor Kulübü ile Magdeburger Sigorta arasında yapılan anlaşma uyarınca Galatasaray taraftarına özel ‘Aslan Kasko’ poliçesi de satışa çıktı.

Magdeburger Sigorta, Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın forma sırt sponsoru oldu. Galatasaray Spor Kulübü ile Magdeburger Sigorta arasında yapılan anlaşma uyarınca Galatasaray taraftarına özel ‘Aslan Kasko’ poliçesi de satışa çıktı. Poliçeden yararlanmak isteyen sarı-kırmızılı taraftarlar, hem cazip indirim fırsatından yararlanacak hem de kulübüne önemli bir katkı vermiş olacak.

Anlaşmaya ilişkin imza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Dorukhan Acar; Bor Holding Yönetim Kurulu Üyesi Müge Çetin ile Magdeburger Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Zafer Uçar’ın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Müge Çetin, “Galatasaray Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’na verdiğimiz katkıdan dolayı büyük mutluluk içerisindeyiz. Sizlerin aracılığıyla iş birliğimizin çokça başarılara vesile olmasını tekrar diliyorum. Büyük başarılar elde edelim” açıklamasını yaptı.

Magdeburger Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Zafer Uçar ise “Magdeburger Sigorta, 177 yıllık bir dünya markası. Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Galatasaray Spor Kulübünün öncü takımlardan biri ve Avrupa Şampiyonlukları olan bir takım. Birlikte çok daha önemli başarılara hep birlikte imza atacağız” dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Dorukhan Acar da “Sponsorlarımızla birlikte kazan-kazan işler yapıp taraftarlarımıza, kulübümüze ve sponsorlarımıza kazandıran anlaşmalar yapmaya çalışıyoruz” diye ko.

Aslan Kasko Poliçesinden beklentimiz çok büyük

Galatasaray Spor Kulübü’nün Magdeburger ile geniş kapsamlı bir anlaşma yaptıklarını dile getiren Acar, şöyle devam etti: “Galatasaray markalı sigorta poliçeleri çıkarıyoruz. Ferdi kaza ürünümüzü Magdeburger ile çıkarmıştık. Şu an daha büyük bir ürünümüz olan Aslan Kasko poliçemiz var. Buradan kulübümüzün çok ciddi gelir beklentisi var. Hem taraftarlarımıza indirim veren hem de kulübümüze ciddi katkı sağlayan bir poliçe bu. Kasko Türk sigorta pazarında önemli bir yer tutuyor. Sponsorlarımızla birlikte kazan-kazan işler yapıp taraftarlarımıza, kulübümüze ve sponsorlarımıza kazandıran anlaşmalar yapmaya çalışıyoruz. Sponsorlarımızın şu anda hem futbola hem kadın basketbola ciddi destekleri var.”

Magdeburger taraftarın yanında

Özellikle kasko başta olmak üzere ortak çıkarılacak sigorta ürünlerinden önemli bir gelir hedeflediklerini belirten Acar; “Magdeburger fiyatta ciddi bir avantaj sağlıyor taraftarımıza. Bu avantajla beraber kulübümüze her satılan poliçe başına güzel bir yüzde verilecek. Taraftarlarımız için ürün satışa çıktı. Şu anda iki ürünümüz var. İnşallah sene bitmeden bunlara yeni bir ürünümüz daha eklenecek” dedi.

Kadın, toplumun her noktasında desteklenmeli

Çetin, “Sadece iş hayatında da değil toplumun her noktasında sanat, spor; kültür ve bilimde kadınlara eşit haklar verilmesi ve kaynaklardan eşit şekilde faydalanması ülkemizi çok daha ileriye taşıyacağına gönülden inanıyorum. Bu vesile ile ülkemizin öncü kulübü olan Galatasaray Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’na verdiğimiz katkıdan dolayı büyük mutluluk içerisindeyiz. Büyük başarılar elde edelim” dedi.

Tasarladığımız ürünler hem kulübe hem taraftara kazandıracak

Magdeburger Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Zafer Uçar
Magdeburger Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Zafer Uçar; “Magdeburger Sigorta, 177 yıllık bir dünya markası. Galatasaray Kadın Basketbol Takımı; Galatasaray Spor Kulübünün öncü takımlardan biri ve Avrupa Şampiyonlukları olan bir takım. Umarım birlikte çok daha önemli başarılara hep birlikte imza atacağız. Sponsorluğumuzla birlikte Galatasaray Spor Kulübü’ne gelir kazandırıcı ürünler de tasarladık. Bir tanesi ferdi kaza ürünü. Bir tanesi de ‘Aslan Kasko’ adında ürünler. Bu ürünlerle kulübümüz de gelir elde edecek. Sadece kulübümüz gelir elde etmeyecek. Galatasaraylıların da indirimleri olacak. Özellikle Galatasaraylıların bu ürünlerle avantajlar elde edeceğini biliyorum. Çok güzel ürünler hazırladık. Bundan sonrası için de kulübümüzle iş birliğimizi devam ettirmeyi planlıyoruz. Onlardan Euroleague kupasını getirmelerini bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Taraftar sahip çıkarsa gelir büyük olur

“Türkiye’de sigorta pazarının önemli bir kısmı kasko poliçelerinden elde ediliyor. Yani oto branşı dediğimiz branştan elde ediliyor. Şöyle düşünelim 10-12 milyar dolarlık bir pazarın en az yüzde 20-25’i buradan geliyor. Bu tutarın içinde biz yer almaya çalışacağız” diyen Uçar; eğer Galatasaraylılar bu ürüne sahip çıkarsa kulübün önemli bir gelir kaynağına kavuşacağını söyledi.

Aslan Kasko ürününün içerisinde neler olduğun sorusuna Zafer Uçar; “Standart kasko poliçelerinde ana teminatlar çarpma, çarpışma, devrilme, yanma gibi teminatlar içeriyor. Bunlar zaten genel şartlarla belirlenmiş teminatlar. Ek teminatlar da var: doğal afet, terörizm gibi risklere karşı da teminatlar içeriyor. Bunun yanında asistance teminatı da var üründe. Yol yardım gibi; arızada yine belli bir miktarda teminatımız var bu her zaman bulamayacağınız bir şey. Bundan önce saydıklarım her yerde bulabilirsiniz ama arıza teminatı bizde bir miktar içinde var. Hiçbir poliçede bulamayacağınız değer kaybı sigortası var” dedi.