Aegondirekt’de Kredi Hayat Sigortası tekliflerine indirim

Aegondirekt, bankalardan bireysel olarak konut, araç veya ihtiyaç kredisi alacaklara, ortalama yüzde 40’a varan oranlarda indirimli hayat sigortası alma imkanı sağlıyor. www.aegondirekt.com.tr adresini ziyaret edenler, farklı türdeki bireysel kredileri için kendilerine özel olarak hesaplanan Kredi Hayat Sigortası tekliflerini sadece 1 dakikada hesaplı ve pratik yoldan alabiliyor. Bu sayede müşteriler, kredi masraflarının bir kısmını Aegondirekt avantajıyla kapatıyor.

Aegondirekt’in Kredi Hayat Sigortası ürünü, sunduğu avantajlı fiyatlarıyla bankalardan ve finansman şirketlerinden alınan kredilerin sigorta masrafını neredeyse yarı yarıya düşürüyor. Hayat sigortasını daha avantajlı kanallardan edinmek isteyenler, Aegondirekt’in internet sitesine girip kendilerine özel oluşturulan alternatif teklifleri bankalarına ileterek kredilerini kolaylıkla güvence altına alabiliyor. Kredi Hayat Sigortası’nı banka üzerinden yaptırmış olanlar ise 30 gün içinde cayma haklarını kullanarak Aegondirekt’in avantajlı fiyatlarından yararlanabiliyor. Ayrıca uzun vadeli kredilerde yıllık veya dönemsel olarak yenilenen hayat sigortaları için de bu fırsatı kullanabiliyorlar. Aegondirekt’in Kredi Hayat Sigortası hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, www.aegondirekt.com.tr adresini ziyaret edebilecekleri gibi DASK, vergiler ve kredilerle alakalı daha pek çok bilgiye de yine Aegondirekt’in blog.aegondirekt.com.tr blog sayfası üzerinden ücretsiz olarak erişebilirler.

Ayrıca Aegondirekt’in internet sitesi üzerinden, pandemi süreciyle birlikte evde yoğun olarak vakit geçirilen bu dönemde bireyleri ev kazalarına karşı güvence altına alan  “Güvende Kal” isimli yeni hayat sigortası ürünü de online olarak kolaylıkla satın alınabiliyor.