sigortaladım.com, LeasePlan Türkiye ile anlaşmasını yeniledi

Sektörün öncü sigorta kuruluşlarını ve önemli markalarını bir araya getirerek kurumsal ve bireysel müşterilerine her gün daha iyi hizmet vermek için çalışan sigortaladım.com, 2016 yılından bu yana hizmet verdiği operasyonel filo khttp://sigortaladım.comiralama şirketi LeasePlan Türkiye ile anlaşmasını yeniledi. 50 yılı aşan deneyimi ve 30’dan fazla ülkedeki 1,9 milyon aracıyla dünyanın en büyük filo kiralama şirketlerinden biri olan LeasePlan’in Türkiye ofisi bünyesindeki araçların kasko ve zorunlu trafik sigortalarına ilave olarak oto dışı ve sağlık poliçeleri için de sigortaladım.com hizmet verecek.

 

“Kurumsal müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel poliçeler hazırlıyoruz”

sigortaladım.com olarak sigortacılık alanındaki bilgi ve tecrübeleri ile 2016 yılından bu yana LeasePlan Türkiye’ye hizmet sunduklarını belirten sigortaladım.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe; “Bireysel tüketicilerimiz için oluşturduğumuz teknolojik altyapımızla; kurumsal sigorta çözümleri de oluşturuyor, iş ortaklarımızla değer yaratan birliktelikler kuruyoruz. Türkiye’nin en önde gelen otomotiv markaları ve yetkili satıcıları, büyük filo şirketleri ile güçlü insan kaynağımız ve teknolojik altyapımız sayesinde risk danışmanlığından, sigorta ürünleri için ihtiyaç tespitine, doğru ürünün doğru teminatlarla sağlanmasından, hasar yönetimine kadar her noktada değer katıyoruz. Bu çalışmaları yaparken, önce müşterimizin ihtiyaçlarını en ince ayrıntısına kadar dinleyip analiz ediyoruz. Bu doğrultuda müşterimizin ihtiyaçlarını önceliklendirip, gerektiğinde standart teminatlar dışında, kendilerine özel teminatların yer aldığı bir ürün paketi hazırlıyoruz. Bu sayede yıl içinde hem teknik hem de hasar süreçlerini yöneterek iş ortaklarımızın memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Verdiğimiz bu hizmetler kapsamında sigortaladım.com olarak 2016 yılından bu yana LeasePlan Türkiye araç filosu başta olmak üzere, oto dışı ve sağlık alanlarında yaptığımız iş birliğimiz bu yıl da devam edecek. Bu bakış açısıyla LeasePlan Türkiye ile kurduğumuz bu birlikteliğin devam etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.