Poliçesini sigortaladım.com’da yapana Getir hediye kodları 

Müşterilerine sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtikleri ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almalarını sağlayan sigortaladım.com; “Getir Bi Mutluluk” mottosu ile binlerce ürünü dakikalar içinde gece gündüz istenilen yere ulaştıran Getir ile başlattığı kampanya ile 75 TL’ye varan alışveriş kodu fırsatı sunuluyor.

Kampanya kapsamında poliçesini sigortaladım.com’dan online alanlar; 500-999 TL poliçe primi aralığında trafik sigortası yaptırdıklarında 25 TL, kasko sigortası yaptırdıklarında da 50 TL alışveriş kodu kazanıyorlar. Buna ilave olarak trafik sigortasını 1.000-1.499 TL poliçe primi aralığında yaptıranlar 50 TL, 1.500-1.999 TL poliçe primi aralığında yaptıranlar da 75 TL alışveriş kodu hakkı elde ediyorlar. 1 Mart 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli ve stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak için kullanıcıların, trafik ve kasko sigortalarını sigortaladım.com’dan online satın almaları ve teklif görüntülemede kullanmış oldukları GSM numarasını kullanmaları yeterli. SMS olarak iletilecek hediye alışveriş kodu, sigortaladım.com tarafından gönderildikten itibaren 3 ay süreyle geçerli olacak. Uygulama içindeki “getir”de kullanılabilecek olan indirimden yararlanmak için indirim kodunun “Kampanyalar” kısmına eklenmesi yeterli olacak.

Dijital hizmet ve online alışverişin yeniden tanımlandığını ifade eden sigortaladım.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren; “Anlaşmalı olduğumuz 22 sigorta şirketinin çözüm ve tekliflerini, karşılaştırmalı olarak kullanıcılarımıza saniyeler içerisinde inceleyerek satın alma imkanı sunuyoruz. sigortaladım.com olarak tercih edilebilirliğimizi daha da artırmak için kampanyalar hazırlamayı sürdürüyoruz. Hem Türkiye hem de dünyada en bilinen, en tercih edilen ve en sevilen markalarla işbirliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.