AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley’de zafer Spor Toto’nun

Voleybolda AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley şampiyonu belli oldu. Final maçında Halkbank’ı 3-1 mağlup eden Spor Toto, kupayı müzesine götürdü.
Ankara TVF Başkent Spor Salonu’nda oynan maçın ilk setini 25-27’lik skorla önde bitiren Halkbank; 1-0 öne geçti. İkinci setten itibaren oyuna ağırlığını koyan Spor Toto; 25-18, 25-19 ve 25-17 sayılarla 3-1 kazanıp maç sonunda zafere ulaştı.

Spor Toto’nun şampiyonluğuyla tamamlanan 2020-2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley ’de madalya; kupa ve ödüller de sahiplerini buldu.

AXA Sigorta Kupa Voley’i şampiyon olarak tamamlayan Spor Toto takımına; birincilik madalyalarını TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A. Nihan Karaçam Salkaya; kupasını ise Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile; AXA Sigorta Orta Anadolu Bölge Koordinatörü Ebru Akidil takdim etti.

Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Wallace Leonardo De Souza’ya ödülünü; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti. AXA Sigorta Kupa Voley’i ikinci olarak tamamlayan Halkbank; takımına ikincilik madalyalarını TRT Spor Kanal Koordinatör Yardımcısı Hakan Altürk; ikincilik şiltini ise TVF İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Baylan takdim etti.