TARSİM heyeti Bursa ve Manisa’da incelemelerde bulundu

TARSİM, hasar tespit çalışmalarına ve incelemelerine devam ediyor. TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal, TARSİM Genel Müdür Yardımcısı Tufan Özel ve beraberindeki heyet Bursa ve Manisa’da incelemelerde bulundu. 3 Nisan tarihinde Bursa’ya yapılan ziyaret kapsamında Mudanya ve Nilüfer ilçelerine bağlı köylerde, Ar-Ge çalışmaları çerçevesinde zeytin ağaçlarında incelemelerde bulunuldu.

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal, Genel Müdür Yardımcısı Tufan Özel ve beraberindeki heyet, Manisa’ya da ziyaret gerçekleştirerek üzüm bağlarında meydana gelen don hasarlarını yerinde inceledi ve üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Manisa’da üzüm bağlarında meydana gelen don hasarlarını takiben üreticilerden 26 Mart tarihi itibarıyla 20 bin adet hasar ihbarı alındı ve ön ekspertiz çalışmalarına aynı gün başlandı. Ziyaret çerçevesinde, 100 ekibin titizlikle sürdürdüğü hasar tespit çalışmaları hakkında bilgiler de alan Günal, ekspertiz çalışmalarını yakından takip etti. Manisa’daki hasar tespit çalışmalarının 10 gün içinde tamamlanması planlanıyor.