AvivaSA’ya yeni genel müdür yardımcısı

Sabancı Holding iştiraki olan AvivaSA’da üst düzey bir atama gerçekleştirildi. AvivaSA Direkt Satış Acenteler ve Kurumsal Projeler Genel Müdür Yardımcılığı koltuğuna Direkt Satış ve Acenteler Geliştirme Grup Müdürü olarak görev yapan Özgür Erdoğan oturdu.

2017 yılından bu yana AvivaSA Direkt Satış ve Acenteler Geliştirme Grup Müdürü olarak görev yapan Erdoğan, yeni görevine  başladı.

Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde tamamlayan Erdoğan, iş hayatına 2002 yılında başladı. Oyakbank’da Bireysel Pazarlama Yetkili Yardımcısı olarak çalışan Erdoğan Citibank’da Bireysel Pazarlama Uzmanı, Pfizer Türkiye’de Tıbbi Satış Mümessili, Metlife Emeklilik ve Hayat’ta sırasıyla Eğitim Müdür Yardımcısı, Bölge Müdürü, Acenteler Müdürü görevlerini üstlendi. Bu süre zarfında ODTÜ’de Executive MBA programını da tamamlayan Erdoğan, AvivaSA bünyesine 2015 yılında Projeler ve Dış İlişkiler Müdürü olarak katıldı. 2017 yılından bu yana da Grup Müdürü olarak görev yapan Erdoğan, evli ve iki kız çocuğu babası.