Denise Nart, Brokerslink’in Avrupa bölge müdürü oldu

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Denise Nart, Brokerslink’in Avrupa bölge müdürü olarak atandı.

Sigorta brokerlerini dünya çapında bir aracılık ağı ile birleştiren Brokerslink, NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Denise Nart’ı Avrupa Bölge Müdürü olarak atadığını duyurdu.

Brokerslink Başkanı José Manuel Fonseca,  Denise Nart için ‘’ genç ve yenilikçi çehresiyle yeni görevine atanması, Brokerslink ağının daha da büyümesine katkı sağlayacak olan fikir ve ilham çeşitliliğini artıracak ayrıca hem Avrupa’daki hem de küresel ağımızdaki ortaklarımız ve iştiraklerimiz arasında yeni fikirleri ve iş birliğini ateşleyecek ve destekleyecektir.’’ açıklamasında bulundu.

Brokerslink, dünyanın dört bir yanından sigorta brokerlerini; dünya çapında bir aracılık ağı ile birleştiren tamamen bağımsız bir yapıya sahip. 122’den fazla ülkedeki bağımsız ortaklarına ve iştiraklerine profesyonel; yenilikçi risk yönetimi ve sigorta uzmanlığı; uluslararası pazar bağlantıları ve danışmanlık hizmeti veriyor.