Prive Sigorta, SEDDK’dan ruhsat aldı

Merkezi İstanbul olan ve  hayat dışı sigorta alanında faaliyet gösterecek Prive Sigorta, SEDDK’dan lisans aldığını duyurdu. Prive Sigorta tarafından gazetelere verilen ilana göre, “Prive Sigorta A.Ş. sigortacılık mevzuatanın gerektirdiği şartları yerine getirerek Kaza, Hastalık/Sağlık, Kara Araçları, Raylı Araçlar, Hava Araçları, Su Araçları, Nakliyat, Yangın ve Doğal Afetler (Nükleer Enerji Hariç), Genel Zararlar, Hava Araçları Sorumluluk, Su Araçlaroı Sorumluluk, Genel Sorumluluk, Kredi, Kefalet, Finansal Kayıplar, Hukuksal Koruma ve Destek sigorta branşlarında faaliyet göstermek üzere SEDDK’dan ruhsat almıştır” denildi.

 

Prive Sigorta, 2020 yılı içinde Şişli İstanbul’da ve sermayesi Ortadoğu merkezli bir holding olarak faaliyete başlayan Prive Holding çatısı altında yer alıyor.

Holding’in internet sitesinde

“Sürdürülebilir bir gelecek için teknolojiyi güçlendirerek ve öncülük ederek fark yaratmaya çalışıyoruz. Coğrafi pazarlar ve sektörler yelpazesinde potansiyel yatırım cazibe merkezlerinin geliştirilmesine yardımcı oluyoruz. Uluslararası şirketleri yatırım yapmaya davet eden ekonomileri teşvik etmek bizim adanmışlığımızdır. Ortaklarımız, başarı öykümüzün ve kazanma stratejimizin ayrılmaz bir parçası ve kilit bir faktörüdür. Yatırım mükemmelliği temel taşımızdır ve sürekli olarak uzun süreli güvenilir ortaklıklar kurmaya çalışıyoruz ve Prive Holding’i geliştirme ve güçlendirme yollarını belirleme konusunda gayretli olmaya devam edeceğiz.” ifadeleri yer alıyor.