Acentelerin Sesi Nisan 2021 toplantısını online gerçekleştirdi

Acentelerin Sesi Ekibi’nin olağan toplantısı 17 Nisan 2021 Cumartesi 17:00 – 19:30 saatleri arasında zoom üzerinden video konferans aracılığıyla gerçekleşti. Toplantıya SAİK üst yönetimi de katılırken, mesleki konu ve sorunlara ait düşünce, soru ve görüşler dile getirildi.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Değerli Meslektaşlarımız,

Salgın süreci öncesi fiziki olarak her ay düzenli olarak yaptığımız Acentelerin Sesi Ekibi olağan toplantımızı 17 Nisan 2021 Cumartesi 17:00 – 19:30 saatleri arasında bu kezde zoom üzerinden video konferans aracılığıyla gerçekleştirdik.

Toplantı davetimiz üzerine TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut ve İcra Komitesi üyesi Özgür Yılmaz’ ın da katıldığı toplantıya, Sektör Meclisi Üyeleri, İstanbul İl Delegeleri ile Acente meslektaşlarımız da katılmışlardır. SAİK Başkanı Levent Korkut ve Komite Üyesi Özgür Yılmaz, katılımcılara İcra Komitesi çalışmaları hakkında bilgi aktarmışlardır.

Bilgi aktarımlarının ardından Acente meslektaşlarımız mesleki konu ve sorunlara ait düşünce, soru ve görüşlerini dile getirmiş olup, ilgili girişimlerde bulunulmak üzere görüşler not alınmış, meslektaşlarımız tarafımdan sorulan sorular cevaplandırılmıştır.

Başarılı geçen toplantımıza katılan İcra Komitesi Başkan ve üyemizle birlikte tüm katılımcılara ekibimiz adına teşekkür ediyoruz.” denildi.