Kâmil Demirel, Magdeburger Sigorta ailesine katıldı

Magdeburger Sigorta, stratejik iş hedeflerine ulaşmak ve müşteri potansiyelini etkin şekilde yönetmek için yeni organizasyon çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde 2 yeni Genel Müdür Yardımcısı ataması yapılmıştı. Bu yeni yapılanmanın son aşaması olarak Kâmil Demirel, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kâmil Demirel, “Magdeburger Sigorta ailesine katılarak 30 yıla yaklaşan sigortacılık deneyimimi değerli çalışma arkadaşlarımız ve acentelerimizle paylaşacak olmaktan dolayı heyecan ve gurur duyuyorum. Genel Müdürümüz Zafer Uçar ve dinamik ekibimizle birlikte önümüzdeki dönemde birçok başarılı projeye imza atacağımıza inanıyorum. Magdeburger Sigorta, farklı ürün ve hizmetlerinin yanı sıra yol arkadaşları olan kıymetli acenteleri ile meydana getirdiği güçlü sinerjiyle de önümüzdeki yıllarda sektörde adından daha çok söz ettirecek” dedi.

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Zafer Uçar ise atamaya ilişkin yapmış olduğu açıklamada; “Kâmil Demirel’in sigorta sektöründe ülkemizin birçok bölgesindeki yöneticilik tecrübesi ve satış-pazarlama, proje üretim alanlarındaki üst düzey deneyimleri ile kurmuş olduğu güçlü acente ilişkileri sonucunda elde ettiği başarının şirketimizde de devam edeceğini görüyorum. Geçmiş tecrübeleri ile Magdeburger Sigorta’nın hedeflerine ulaşmasında önemli katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Kâmil Demirel, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Mühendisliği Lisans bölümünü bitirdikten sonra Anadolu Sigorta’da 1992 yılında iş hayatına başladı. Demirel, 29 yıl boyunca Anadolu Sigorta’da Marmara, Batı Anadolu, Karadeniz, Orta Karadeniz ve Kadıköy Bölge Müdürlüklerinde görev yaptı. Son 15 yılda sırasıyla Karadeniz, Marmara ve Kadıköy Bölge Müdürü olarak görev yapan Demirel; en son olarak Bölgeler Koordinatörü unvanı ile emekliye ayrıldı.