AREX Sigorta SEDDK’dan ruhsat aldı

Sigorta sektörüne yeni bir şirket daha katıldı. AREX Sigorta A.Ş gerekli koşulları yerine getirerek zorunlu trafik sigortası haricinde hayat dışı sigorta branşlarında faaliyet göstermek için SEDDK’dan faaliyet ruhsatını aldı.

AREX Sigorta Genel Müdürlük görevine 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle sektörün yakından tanıdığı Hakan Muştu getirildi.

Şirket Genel Müdürlüğü  Kavacık Mahallesi Elbistan Sokak Calinos Blok No:6/2 Beykoz, İstanbul  adresinde.

Şirket Yönetim Kurulu:

Yönetim Kurulu Başkanı
Adnan Süphanoğlu

Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Şahin Türel

Yönetim Kurulu Üyesi
Rahmi Özmen

Yönetim Kurulu Üyesi
Ercan Tunç

Genel Müdür – Yönetim Kurulu Üyesi
İbrahim Hakan Muştu

 

Adnan Süphanoğlu

1976 yılında Tatvan ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Tatvan’da tamamladı. 2001 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Elektrik bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 2003-2005 yıllarında TOKİ iştirakli Emlak Konut Proje ve Pazarlama A.Ş. denetim kurulu üyeliği yaptı. Kartur Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği Tekas Turizm Yönetim Kurulu Üyeliği Desu Medikal AŞ. Yönetim Kurulu Üyeliği ve şirket ortaklığı yapmakta. Evli 4 çocuk babasıdır.

 

İbrahim Hakan Muştu

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde iktisat eğitimi gören İbrahim Hakan Muştu; iş hayatına Ekim 1989’da Başak Sigorta’da başladı. Mayıs 1998’den Kasım 2012’ye kadar Başak Sigorta ve Groupama Sigorta bünyesinde Bölge Müdürü ve Bölge Koordinatörü görevlerini yürüttü. Kasım 2012’den Ocak 2017’ye kadar Groupama Sigorta ve Emeklilik Şirketlerinde Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüten Hakan Muştu; ardından Orient Sigorta’da Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Muştu son olarak ise Güneş Sigorta’da Acente ve Broker Kanalı Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmışı. Sigorta sektöründe uzun yıllardır yöneticilik yapan deneyimli isim Muştu; evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.