“Acenteler en büyük güç kaynağımız”

Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, şirket-acente bağının önemine dikkat çekerek, “Şirket olarak yapmış olduğumuz tüm yatırımlar, öncelikle acentelerimiz için yapılan yatırımlardır” dedi.

Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, şirket-acente bağının önemini vurgulayan açıklamalarda bulundu. “Türk Nippon Sigorta olarak, ‘Şirket – Acente’ bağını derinden kurabilen ve bu güçle birlikte büyüyen bir sigorta şirketiyiz” diyen Dr. E. Baturalp Pamukçu, acentelerden gelen her türlü öneriyi şirket olarak hızlıca değerlendirip, inandıkları her iş için destek verdiklerini sözlerine ekledi.

Acentelerin önemi hakkında Dr. E. Baturalp Pamukçu, “Acentelerimizin her daim bizimle olduklarını bilmek, şirketimizin en büyük güç kaynağıdır. Acentelerimiz için her zaman yenilikleri takip eden, iletişime açık, farklılıklar yaratan bir sigorta şirketi olmaya özen göstermekteyiz. Bu sebeple acentelerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda 19 Şubat 2021 tarihinden başlayıp 26 Mart’ta sonlanan bir eğitim programı hazırladık. Tüm dünyada yaşanan pandemi sebebiyle eğitimlerimizi zoom platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirdik” açıklamalarında bulundu.

“Üretimimizin büyük bir kısmını en önemli iş ortaklarımız olan acentelerimiz vasıtasıyla sağlıyoruz ve böyle de devam edeceğinin altını her zaman çizmek istiyoruz” diye konuşarak açıklamalarına başlayan Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, acentelerin önemi hakkında, “Acentelerimize verdiğimiz hizmetin kalitesi bizim için her şeyden önemli. Şirket olarak, diğer şirket uygulamalarının dışında, acentelerimize karşı farklılıklar yaratan dinamik bir yapı içinde hizmet vermeye çalışıyoruz. ‘TNS Kulüp’ uygulamamızda, bu dinamik yapının bir parçasıdır” şeklinde konuştu.

Acentelere özel plaket

“‘TNS Kulüp’ acente uygulamamız ile şirketimizle çalışma gayreti gösteren tüm acentelerimizin farklı alanlarda çeşitli kazanımlar elde etmesini sağlıyoruz” diyen Dr. E. Baturalp Pamukçu, “Bu ay içerisinde acentelerimize başarılarından dolayı, hazırlatmış olduğumuz özel plaket ile teşekkürlerimizi sunacağız. Acentelerimiz bizim için, hep birlikte hareket ettiğimiz değerli iş ortaklarımızdır. Birlikte emek verip, birlikte inşa ettiğimiz başarılar, bugüne kadar aldığımız en büyük hediyedir” açıklamalarında bulundu.

Dr. E. Baturalp Pamukçu, 2021 yılı için öngördükleri şirket faaliyeti ile ilgili de şu açıklamaları yaptı: “2021 yılında da dengeli bir büyüme, sürdürülebilir stratejiler ve fark yaratan ürünlerimiz ile sektörde ayrışma politikası izlemeye devam edeceğiz.”