Chubb Türkiye’de atama

Chubb Türkiye’de Finansal Sigortalar Müdürlüğü görevine Çiğdem Bağış atandı. Yeni görevinde underwriting ve iş geliştirme ekipleriyle birlikte çalışan Bağış, Finansal Sigortalar Departmanı’nın stratejisi, ürün ve iş geliştiremeden sorumlu olacak.

Chubb’da yeni bir atama yapıldı. Çiğdem Bağış, Chubb Türkiye Finansal Sigortalar Müdürü olarak atandı. Yeni görevinde underwriting ve iş geliştirme ekipleriyle birlikte çalışan Bağış, Finansal Sigortalar Departmanı’nın stratejisi, ürün ve iş geliştiremeden sorumlu.

Chubb Türkiye ailesine 2014 yılında katılan, 2018’de ise Finansal Sigortalar Kıdemli Underwriter’ı olarak atanan Bağış, çalışmalarını İstanbul’daki ofiste sürdürüyor. Chubb Türkiye Ülke Başkanı Emre Buğday, atamayla ilgili olarak şöyle konuştu: “Bu önemli pozisyona Çiğdem Bağış’ın getirilmiş olmasından çok mutluyum. Finansal Sigortalar Kıdemli Underwriter’ı olarak önemli başarılara imza atan Bağış’ın deneyimi ve çözüm odaklı yaklaşımı, müşterilerimizin sürekli değişen ihtiyaç ve taleplerini en iyi şekilde karşılamamızı sağlayacaktır.”